Флосс-зубочистки "Комфортное...
    oh00000407

    Флосс-зубочистки "Комфортное очищение" DenTek, 75 шт.

    Під замовлення
    207,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Флосс-зубочистки "Комфортне очищення" DenTek, 75 шт.

    Флосс-зубочистки "Комфортне очищення" DenTek, 75 шт. оснащені шовковисто-гладкою комфортною ниткою. Вони набагато краще підходять до чутливих зубів і ясен, ніж традиційні нитки, що чистять. Чистячі зубочистки DenTek Comfort мають поліпшене покриття, що містить фтор, і забезпечують зручне видалення їжі і зубного нальоту з зубів. Запобігти карієсу та зубним плямам після кожного прийому їжі тепер легко разом з цими флос-зубочистками.

    Ультратонка шовковиста комфортна стрічка для чищення зубів DenTek Comfort Clean Floss Picks плавно ковзає між зубами. Текстурована зубочистка глибоко очищає зуби та стимулює ясна. Крім того, вбудований очисник язика допомагає боротися з неприємним запахом із рота. Спробуйте DenTek Floss Picks, щоб дбати про свою здорову посмішку. Таким чином, професійна гігієна стає доступною, а гігієна порожнини набагато ефективніша.

    Купити Флосс-зубочистки "Комфортне очищення" від відомого американського бренду DenTek можна купити в інтернет-магазині Bauer's Medical Store.

    Наші прийнятні ціни, професіоналізм співробітників, великий досвід роботи, відповідальність – головні переваги. Також ми доставляємо замовлення по всій території України, тому ви легко зможете забрати замовлення у Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та будь-якому іншому населеному пункті.

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

    Товар додано до списку бажань
    Флосс-зубочистки "Комфортное очищение" DenTek, 75 шт.
    Флосс-зубочистки "Комфортное очищение" DenTek, 75 шт.
    Кількість
    Ціна:
    207,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *