Колагенова мембрана Collprotect® 15х20 см
    m00000014

    Перекардная мембрана Collprotect для GBR\GTR, 15х20 см

    Розпродано
    0,00 ₴

    Цены на данную позицию пересчитываются на день продажи

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Перикардна мембрана Collprotect для GBRGTR, 15х20 см


    Перикардна мембрана Collprotect для GBRGTR, 15х20 см від Bottis (Німеччина) призначена для регенерації кісткових структур і м'яких тканин. Колагенова мембрана виготовлена ​​з дермовой свинячої шкіри. Колагени володіють природними гемостатичними властивостями, які гарантують швидку стабілізацію рани і її загоєння.

    Тривимірна структура мембрани з відкритими порами забезпечує проміжну стабільність, створює умови, при яких відбувається швидка інтеграція трансплантата в навколишні тканини. Товщина мембрани складає 0,4 мм.

    Перикардна мембрана застосовується для усунення дрібних і середніх дефектів в імплантології, пародонтології, стоматологічної хірургії, щелепно-лицевої хірургії.


    Основні показання:

    • GBR і GTR спільно з кістковим трансплантатом;
    • синус-ліфтинг;
    • закриття зубних лунок;
    • нарощування горизонтального перекриття;
    • дефекти області фуркации;
    • внутрісуглобні дефекти.


    Характеристики та переваги перикардной мембрани Collprotect для GBRGTR від Bottis:

    • Високий рівень безпеки. Процес виробництва мембрани має на увазі видалення клітин, неколагенових білків і імуногенних складових, в тому числі бактерій і вірусів. Це робить Collprotect безпечним матеріалом, процес виробництва якого відповідає міжнародним стандартам.
    • Природна тривимірна колагенова структура. Технології виробництва дозволяють зберегти властивості дерми і її структуру. Це щільний і пористий колагеновий матеріал, який сприяє ранньої реваскуляризації.
    • Швидкий ангіогенез. Пористість матеріалу прискорює інтеграцію кровоносних судин в дефектну область.
    • Просте застосування. Collprotect застосовується сухим, після регідратації або змоченим кров'ю пацієнта. Суха мембрана є ідеальним матеріалом для вертикального позиціонування. Минулий регидратацию мембрана стає гнучкою, що дозволяє розміщувати її під областю аугментации. Має хорошу адгезію, що дозволяє обходитися без фіксації.


    Скористайтеся послугами Bauer's Medical Store, щоб купити перикардну мембрану Collprotect для GBRGTR, 15х20 см від Bottis. Ваше замовлення буде доставлений в будь-яке місто України, включаючи Київ, Дніпро (Дніпропетровськ), Харків, Одесу, Львів, Запоріжжя та інші. Ми рекомендуємо проконсультуватися з нашими фахівцями, перш ніж замовити мембрану.

    Виробник
    Botiss

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

    Товар додано до списку бажань
    Перекардная мембрана Collprotect для GBR\GTR, 15х20 см
    Перекардная мембрана Collprotect для GBR\GTR, 15х20 см
    Ціна:
    0,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *