Флосс-зубочистки для задних зубов...
    oh00000413

    Флосс-зубочистки для задних зубов "Комфортное очищение" DenTek, 75 шт.

    В наявності
    241,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Флосс-зубочистки для задніх зубів "Комфортне очищення" DenTek, 75 шт.

    Флосс-зубочистки для задніх зубів"Комфортне очищення" DenTekоснащені шовковисто-гладкою комфортною ниткою. Вони набагато краще підходять до чутливих зубів і ясен, ніж традиційні нитки, що чистять.

    Чистачі зубочистки DenTek Comfort мають поліпшене покриття, що містить фтор, і забезпечують зручне видалення їжі та зубного нальоту з зубів. Запобігти карієсу та зубним плямам після кожного прийому їжі тепер легко разом з цими флос-зубочистками.

    Найчастіше нам здається, що зубної пасти та щітки достатньо для того, щоб очистити всю ротову порожнину. Насправді таке рішення призводить до псування задніх зубів, які, у свою чергу, виконують важливу жувальну функцію. Ці зубочистки зроблені таким чином, що легко дістають до задніх зубів, здійснюючи їх ефективне очищення від нальоту та знижуючи ризик виникнення карієсу та пародонтичних захворювань.

    Професійна гігієна для задніх зубів тепер буде доступною навіть удома, а гігієна порожнини загалом стане набагато ефективнішою, адже флосс-зубочистки легко проникають у міжзубні простори.

    Купити Зубочистки для задніх зубів "Комфортне очищення" від американського бренду DenTek ви можете в Bauer's Medical Store. Наш інтернет-магазин здійснює доставку по всій території України, а не лише у Києві, Одесі, Дніпрі чи Харкові, як інші магазини.

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

    Товар додано до списку бажань
    Флосс-зубочистки для задних зубов "Комфортное очищение" DenTek, 75 шт.
    Флосс-зубочистки для задних зубов "Комфортное очищение" DenTek, 75 шт.
    Кількість
    Ціна:
    241,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *