Алмазный бор Round End Taper,...
    br00000686

    Алмазный бор Round End Taper, 856-010M-FG, NTI

    В наявності
    85 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний  (FG) 856-010M-FG, NTI


    Бор алмазний стоматологічний 856-010M-FG від NTI зі стандартною абразивністю та робочою частю у формі зворотний конус для середньої обробки. Натуральні алмазні зерна та висока щільність розміщення абразивних частинок забезпечують максимальну продуктивність інструменту. Робочі характеристики та геометрична форма робочої частини залишаються незмінними в процесі експлуатації завдяки здатності натуральних алмазів самозаточуватися та рівномірному зануренню зерен.

    Прецизійне препарування забезпечується хвостовиком із високовуглецевої сталі без покриття, який зварений із робочою частиною ротаційним зварюванням. Вибрації, що виникають при обертанні інструменту, ефективно гасяться за рахунок оптимальної еластичності металу, а його стійкість до пластичних деформацій запобігає розбалансуванню бору в процесі експлуатації.


    Переваги та характеристики бору алмазного стоматологічного 856-010M-FG:

    • висока продуктивність, якої досягають за рахунок застосування природних мінералів;
    • фізичні параметри бору та геометрична форма робочої частини залишаються незмінними в процесі експлуатації бору;
    • висока щільність частинок в абразивному шарі перешкоджають скупченню в зазорах оброблюваного матеріалу та підвищують ефективність стерилізації;
    • для запобігання пошкодженню фіксуючого механізму наконечника, краї хвостовика закруглені;
    • тривалий термін служби.


    Купити бор алмазний стоматологічний 856-010M-FG від NTI в Bauer's Medical Store можна з доставкою товару в Харків, Львів, Дніпро (Дніпропетровськ), Запоріжжя та інші міста України. Замовити бор можна в каталозі сайту, який містить усю необхідну інформацію — характеристики, вартість.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії: