Бор алмазный Cylinder Long,...
    br00000597

    Бор алмазный Cylinder Long, 837L-012C-FG, NTI

    В наявності
    75 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний Cylinder Long, 837L-012C-FG, NTI

    Зуболікарський сталевий бор із хвостовиком під стандартний турбінний наконечник FG. Має грубу зернистість та підходить для різних стоматологічних маніпуляцій завдяки формі у вигляді подовженого циліндра. Купити діамантовий бор Cylinder Long, 837L-012C-FG, NTI можна в Дніпрі, Києві, Запоріжжі, Одесі та будь-якому іншому місті України онлайн у нас на сайті.

    Характеристики алмазного бору Cylinder Long, 837L-012C-FG, NTI

    • Універсальна циліндрична форма та подовжена конфігурація широко використовується в лікувальних, профілактичних та естетичних процедурах.
    • Напилення з натуральних алмазів має властивості, що самозаточуються, що забезпечує високу ріжучу ефективність впродовж усього терміну використання цього зуболікарського інструменту.
    • Абразив грубої дисперсності пов’язаний зі сталевим хвостовиком методом гальванізації, що гарантує відмінну однорідність покриття без розшаровування стружки.

    Ціна алмазного бору Cylinder Long, 837L-012C-FG, NTI обґрунтована використанням високоякісних, довговічних матеріалів — високовуглецевої сталі та натуральної алмазної крихти. Однак наш магазин працюємо безпосередньо з виробником інструменту, і ми можемо запропонувати найкращу вартість алмазних борів в Україні.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії: