Бор алмазный Needle, 859-010F-FG, NTI
    br00000664

    Бор алмазный Needle, 859-010F-FG, NTI

    В наявності
    71 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний Needle 859–010F-FG, NTI

    Стоматологічний бор Needle 858–014F-FG, NTI має дрібну дисперсність 40 мкм, форма — голкоподібна, подовжена. Основне призначення — обробка важкодоступних зубних поверхонь після препарування, а також фінішне шліфування. Придбати Needle 859–010F-FG, а також інші алмазні бори компанії NTI можна в нашому магазині за найкращою ціною.

    Особливості алмазного бору Needle 859–010F-FG, NTI

    • Алмазна стружка з дрібним зерном призначена для якісного фінішного шліфування природної зубної поверхні та деяких композитів.
    • Для виробництва використовується високовуглецева нержавіюча сталь та алмази натурального походження, що забезпечує тривалий термін експлуатації без втрати ефективності. Саме цим обґрунтовано ціну бору Needle 859–010F-FG, NTI.
    • Ріжуча здатність залишається на початковому рівні незалежно від інтенсивності використання бору, оскільки натуральні алмази не тупляться в процесі роботи, а навпаки — мають властивість самозаточування.

    Доставка бору можлива не тільки в Київ, Харків, Дніпро, Одесу та Запоріжжя, а й в інші великі міста та невеликі населені пункти.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії: