Ендодонтичні інструменти (файли) Dentsply Sirona K-Reamer
    lm00001062

    Эндодонтические инструменты (файлы) Dentsply Sirona K-Reamer M-Access , длина 31 мм, 6 шт.

    Під замовлення
    0 ₴
    Розмір
    DEBUG111 |

     

    K-REAMER M-ACCESS 31MM, ендодонтичний ручний інструмент для формування кореневого каналу, 6 шт.

    K-REAMER M-ACCESS 31MM , ендодонтичний ручний інструмент для формування кореневого каналу, 6 шт. (Dentsply Sirona) – це ручний файл із квадратним перетином, призначений для застосування в ендодонтичній терапії з метою препарування та створення форми кореневого каналу. Dentsply розробив доступну лінійку ручних інструментів, що повноцінно забезпечують робочий процес стоматологів загальної практики. Інструменти серії M-Access прості та зручні у використанні, доступні за ціною, що відповідають високим стандартам якості та розроблені відповідно до стандартів ISO.

    Характеристики K-Reamer 31 мм, M-ACCESS, ендодонтичного ручного інструменту для формування кореневого каналу, 6 шт.

    • Матеріал робочої частини – нержавіюча сталь.
    • Ергономічна силіконова ручка-обмежувач, який спрощує роботу лікаря, забезпечує контроль у процесі препарування та формування кореневого каналу.
    • Доступні розміри K-REAMER M-ACCESS: 015, 020, 025, 030, 035, 040, позначені колірним кодуванням за ISO.

    Купити K-Reamer 31 мм, ендодонтичний ручний інструмент для формування кореневого каналу,6 ш та інші інструменти, матеріали для стоматології ви можете в інтернет-магазині Bauer's Medical Store. Опис характеристик, ціна K-Reamer 31 мм, M-ACCESS, ендодонтичного ручного інструменту для формування кореневого каналу, 6 шт. на нашому сайті, де ви можете зробити замовлення з доставкою в будь-яке місто України (Дніпро, Київ, Одесу, Харків, Запоріжжя та ін.)

    Виробник
    Dentsply Sirona
    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії: