C+File ReadySteel 25 мм, ендодонтичний ручний інструмент 6 шт.
    lm00000994

    C+File ReadySteel 25 мм, эндодонтический ручной инструмент 6 шт.

    В наявності
    634 ₴
    Розмір
    DEBUG111 |

     

    C+FILE READYSTEEL 25MM, інструмент для обробки складних або кальцифікованих каналів

    Ендоінструменти READYSTEEL – це серія ручних інструментів, які повністю забезпечують потреби ендодонтичної стоматології у проходженні та розширенні кореневого каналу. С+FILE READYSTEEL 25MM – інструмент для обробки складних чи кальцифікованих каналів. Він призначений для вирівнювання стінок каналу, особливо якщо канал має щілинний або овальний просвіт.

    Характеристики C+FILE READYSTEEL 25MM, інструмент для обробки складних або кальцифікованих каналів

    • стерильний інструмент багаторазового використання в індивідуальній упаковці;
    • розмір 020, довжина робочої частини 25 мм;
    • круглий переріз, спіралеподібні ріжучі грані, які забезпечують високу ефективність препарування;
    • різальна частина з нержавіючої сталі, виготовлена ​​методом електрополірування, завдяки чому інструмент є дуже гнучким та міцним на злам; збільшений ергономічний тримач із м'якого силікону – не ковзає, мінімізує напругу в пальцях лікаря;
    • наявність калібрувальних кілець, які добре видно на рентгенограмі, забезпечують контроль занурення, підвищують якість діагностики та ефективність проходження кореневого каналу;
    • C+FILE READYSTEEL доступні у продажу в індивідуальній упаковці у розмірах 6, 8, 10, 15, 20 та довжиною робочої частини 18, 21, 25, а також у блістері по 6 штук.

    Асортимент інструментів для стоматології, їх характеристики, ціна С+FILE READYSTEEL 25MM, інструмент для обробки складних або кальцифікованих каналів – все це ви знайдете в нашому каталозі. На сайті Bauer's Medical Store ви можете купити C+FILE READYSTEEL 25MM, інструмент для обробки складних або кальцифікованих каналів та інші професійні стоматологічні товари з доставкою до будь-якого міста України (Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Київ, Харків та ін.)

    Виробник
    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: