Зубной набор "Для путешествий"...
    oh00000591

    Зубной набор "Для путешествий" Edel+White

    Під замовлення
    276,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Зубний набір для подорожей Edel+White.


    Завдяки набору гігієнічних засобів для порожнини рота від відомого швейцарського виробника Edel+White якісно і професійно проводити процедуру можна не тільки вдома, але і під час подорожі або в дорозі.


    Особливості:

    • Зубна паста з відбілюючим ефектом завдяки низькій абразивності відбілюючих елементів делікатно і м'яко впливає на зуби. В результаті чого, знімається стійкий наліт плями пігментації від нікотину і фарбувальних речовин без пошкодження зубної емалі і тканин ясен. При регулярному використанні зуби набувають природний блиск і білизну. Збалансований рівень іонів фтору дозволяє захистити їх від поразки карієсом.
    • Зубна дорожня щітка має дизайн розкладачки, що зручно в дорозі. Ручка-футляр ергономічна, не ковзає при чищенні. Щетина Konex має підвищену гнучкість і ідеальні розміри - діаметр основи щетинок дорівнює 0,18 мм, кінчиків - 0,05 мм. Вона проникає в усі важкодоступні місця. Відсутність пір на щетині виключає абсорбцію вологи.
    • Ополіскувач для ротової порожнини складається з натуральних активних компонентів. Вони ефективно усувають неприємний запах і забезпечують дихання свіжість тропічних фруктів. Для цього кошти характерні протизапальні та антибактеріальні властивості. Завдяки постійному використанню в роті підтримується оптимальний баланс мікрофлори. Іони фтору захищають зуби від ураження карієсом і зміцнюють їх емаль.


    Застосування:

    • для дітей від восьми років і дорослих;
    • рекомендується для регулярного використання.


    У комплект входить:

    • Зубна паста Anti-plaque + Whitening ( "Антіналет+Відбілювання"), 75 мл .;
    • Дорожня м'яка щітка Road, 1 шт .;
    • Ополіскувач для ротової порожнини "Захист+Свіжість", смак лайма і грейпфрута, 50 мл .;
    • Пенал-футляр, 1 шт.


    Замовити комплект профілактичних засобів в Україні ви зможете в інтернет-магазині. Продукція сертифікована, високоякісна. Є різні способи оплати.

    Купити зубної набір для подорожей Edel+White в Bauer's Medical Store можна з доставкою в Дніпро (Дніпропетровськ), Запоріжжя, Київ, Львів, Харків, Одесу та інші регіони.

    6 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Зубной набор "Для путешествий" Edel+White
    Зубной набор "Для путешествий" Edel+White
    Кількість
    Ціна:
    276,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *