Зубная флосс-карта с зеркалом Dr.Wild...
oh00000370

Зубная флосс-карта с зеркалом Dr.Wild Emoform Floss Card, 40 м

Під замовлення
403 ₴
DEBUG111 |
 

Зубна флос-карта з дзеркалом Dr.Wild Emoform Floss Card, 40 м.


Зубна флос-карта з дзеркалом Dr.Wild Emoform Floss Card, 40 м призначена для боротьби з нальотом, в тих місцях ротової порожнини, де не може прослизнути зубна щітка. Крім цього, основним призначенням даної флос-карти можна вважати профілактику розмноження бактерій, гінгвіта і пародонтиту, а також ефективну гігієну порожнини. Виготовлений зубної флосс в формі картки і оснащений дзеркальцем на зворотному боці. Довжина зубного флосса - 40 метрів. Виробник Dr. Wild&Co і відомий бренд Wild-Pharma вважаються кращими серед виробників продуктів по догляду за зубами і ротовою порожниною. Бренд постійно збільшує свій асортимент, використовуючи нові технології і методи. Разом з його продукцією професійна гігієна стає доступною і простою.


Купити Dr.Wild Emoform Floss Card за низькою ціною ми рекомендуємо в Bauer's Medical Store. Наш багаторічний досвід роботи дозволить відповісти на всі ваші запитання, надати професійну консультацію.

Ми працюємо по всій території України, тому ви можете отримати своє замовлення в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі або будь-якому іншому місті країни.

6 інших товарів в цій категорії: