Бор алмазный Flat End Cylinder,...
    br00000021

    Бор алмазный Flat End Cylinder, Turbo, 837-014TC-FG, NTI

    В наявності
    192 ₴
    Абразивність

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI (FG, RA) 837-014TC-FG.


    Бор алмазний стоматологічний 837-014TC-FG від NTI (FG, RA) циліндричної форми для грубої обробки. Робоча частина виготовлена ​​з натуральних алмазних частинок, сполучною для яких служить метал, нанесений гальванічним методом, розробленим компанією NTI - NTI Unimatrix. Алмазні зерна надійно цементуються на заготівлі, завдяки чому геометрична форма бору не змінюється в процесі експлуатації. Занурення абразивних частинок відбувається таким чином, що між ними не залишається прихованих зазорів, завдяки чому очищення і стерилізація інструменту виконується просто і швидко.

    Для виготовлення хвостовика використовується високовуглецева сталь, яка володіє необхідною еластичністю і стійкістю до деформацій, що гарантує високоцентрічную роботу бору на всьому протязі його експлуатації.


    Основні переваги бору алмазного стоматологічного 837-014TC-FG:

    • натуральні алмази, які мають властивість самозагострювальне, що гарантує максимальну ріжучу здатність інструменту;
    • занурення зерен за допомогою технології NTI Unimatrix, яка дозволяє зберегти форму інструменту протягом всього терміну служби;
    • висока щільність розташування абразивних частинок, завдяки чому бор легко очищається і стерилізується;
    • тривалий термін служби.


    Купити бор алмазний стоматологічний 837-014TC-FG в Bauer's Medical Store можна з доставкою вашого замовлення в будь-яке місто України, в тому числі Дніпро (Дніпропетровськ), Львів, Одесу, Харків, Київ, Запоріжжя. За допомогою нашого каталогу замовити бор можна гранично швидко, попередньо ознайомившись з його характеристиками, вартістю. Перед замовленням ми рекомендуємо проконсультуватися з нашими фахівцями.

    2000000027890

    6 інших товарів в цій категорії: