Бор алмазный Round End Taper,...
    br00000040

    Бор алмазный Round End Taper, 856-014F-FG, NTI

    В наявності
    77 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний  856-014F-FG, NTI


    Бор алмазний стоматологічний 856-014F-FG, NTI з робочою частиною у формі закругленого конуса, з дрібними абразивними частинками. При виробництві борів компанія NTI використовує тільки натуральні алмазні частинки і інноваційну технологію NTI Unimatrix, в якій використовується метод гальванічного нанесення металевого сполучного. Це гарантує високу ріжучу здатність, стійкість до зношування, збереження вихідних характеристик абразивного шару протягом тривалого періоду часу.

    Додатковою перевагою є використання для виготовлення хвостовика високовуглецевої сталі з оптимальною еластичністю і стійкістю до деформацій, завдяки чому вдається до мінімуму знизити рівень вібрацій, запобігти розбалансування інструменту в процесі експлуатації.


    Основні переваги бору алмазного стоматологічного 856-014F-FG:

    • робоча частина виготовлена ​​з природних алмазних зерен, сполучною для яких виступає метал, нанесений гальванічним методом
    • інноваційна технологія NTI Unimatrix, завдяки якій зерна занурюються на 50-55%, в порівнянні з 20-60% у інструментів інших виробників;
    • хвостовик виготовлений з високовуглецевої неіржавіючої сталі;
    • відсутність прихованих зазорів на поверхні робочого шару, що спрощує очищення і стерилізацію бору;
    • тривалий термін служби.


    Купити бор бор алмазний стоматологічний 856-014F-FG, NTI  в Bauer's Medical Store можна з доставкою вашого замовлення в будь-яке місто України, в тому числі Дніпро (Дніпропетровськ), Львів, Одесу, Харків, Київ, Запоріжжя. За допомогою нашого каталогу замовити бор можна швидко, попередньо ознайомившись з його характеристиками, вартістю. Перед замовленням ми рекомендуємо проконсультуватися з нашими фахівцями.

    Діаметр робочої частини, мм
    Довжина, мм
    Бренд
    Абразивність
    Дрібна
    Матеріал
    Алмазне зерно, гальванічна металева зв'язка
    Хвостовик
    Стандартний FG
    Виробник
    NTI

    6 інших товарів в цій категорії: