Твердосплавный бор H1SX-018-RA, NTI
    cu00000193

    Твердосплавный бор H1SX-018-RA, NTI

    В наявності
    139 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Твердосплавний бор H1SX-018-RA, NTI

    Твердосплавний бор H1SX-018-RA, NTI використовується для розкриття каріозних порожнин, видалення старих пломб, створення ретенційних пунктів. Округлу головку бору оснащено перехресно спрямованими насічками, які формують гострі грані. Така геометрія лез забезпечує ефективне висічення карієсу, зменшує шкідливий вплив на тканини зуба. Під час роботи відсутня вібрація. Твердосплавні інструменти NTI створюються зі сплавів металів дрібнозернистої структури, стійких до зносу, що гарантує їх тривалий термін служби. Виробник випускає широкий асортимент інструментів різноманітної конфігурації, різними розмірами та типом насічки, що повністю вирішують завдання індивідуального препарування.

    Купити твердосплавний бор H1SX-018-RA, NTI можна в інтернет-магазині Bauer's Medical Group. Доставка замовлення можлива у будь-який регіон України.

    Характеристики твердосплавного бору H1SX-018-RA, NTI

    • форма – круглий;
    • діаметр – 1,8 мм;
    • матеріал – зносостійкий твердосплавний бор;
    • хвостовик стандартний для кутового наконечника;
    • насічка перехресна;
    • оптимальна робоча швидкість – 8000-10000 об/хв;
    • виробник – NTI.

    У каталозі сайту наведено детальний опис та ціна твердосплавного бору H1SX-018-RA, NTI. Bauer's Medical Group – це весь необхідний асортимент витратних матеріалів, обладнання та інструментів для роботи стоматологічних кабінетів і зуботехнічних лабораторій в одному місці.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: