Бор алмазный Cylinder Long,...
    br00000598

    Бор алмазный Cylinder Long, 837L-014C-FG, NTI

    В наявності
    75 ₴
    Абразивність

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний Cylinder Long, 837L-014C-FG, NTI

    Стоматологічний бор Cylinder Long, 837L-014C-FG має алмазне напилення, що виробляється німецькою компанією NTI. Форма у вигляді циліндра та подовжена конфігурація забезпечують можливість обробки важкодоступних ділянок, велике зерно дає змогу обробляти зубні тканини під час лікувальних та профілактичних процедур.

    Переваги бору Cylinder Long, 837L-014C-FG, NTI

    • Як матеріал німецький виробник NTI використовує нержавіючу сталь із високим вмістом вуглецю та натуральні алмази.
    • Сталь — довговічна і стійка до вібрації, натуральні алмази значно ефективніші в процесі препарування тканин, ніж синтетичні абразиви.
    • Алмазна велика стружка самостійно заточується в процесі роботи, а отже, бор не втрачає ефективності впродовж усього терміну служби.
    • Технологія Unimatrix — запатентована методика NTI — гарантує чудову однорідність покриття, а значить, усі зуболікарські маніпуляції за допомогою бору Cylinder Long, 837L-014C-FG будуть зроблені з високою точністю.

    Наш магазин пропонує кращу ціну на діамантовий бор Cylinder Long, 837L-014C-FG, NTI, тому що працює безпосередньо з брендом розробником. Придбати Cylinder Long, 837L-014C-FG, NTI та інші бори з натуральним алмазним напиленням можна в Запоріжжі, Одесі, Харкові, Дніпрі, Києві та інших містах України онлайн.

    Новий товар
    2000000117232

    6 інших товарів в цій категорії: