Бор алмазный Round End Taper...
    br00000068

    Бор алмазный Round End Taper 854R-040M-HP, NTI

    В наявності
    372 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI (HP) 854R-040M-HP.


    Бор алмазний стоматологічний 854R-040M-HP від ​​NTI зі стандартною абразивністю і робочої головкою у вигляді круглого конуса. Натуральні алмазні зерна і висока щільність розміщення абразивних частинок забезпечують максимальну продуктивність інструменту. Робочі характеристики і геометрична форма робочої частини залишаються незмінними в процесі експлуатації, завдяки здатності натуральних алмазів самозагострювальне і рівномірному занурення зерен.

    Прецизійне препарування забезпечується хвостовиком з високовуглецевої сталі без покриття, який зварений з робочою частиною ротаційної зварюванням. Виникаючі при обертанні інструменту вібрації ефективно гасяться за рахунок оптимальної еластичності металу, а його стійкість до пластичних деформацій запобігає розбалансування бору в процесі експлуатації.


    Переваги і характеристики бору алмазного стоматологічного 854R-040M-HP:

    • висока продуктивність, якої домагаються за рахунок застосування природних мінералів;
    • фізичні параметри бору і геометрична форма робочої частини залишаються незмінними в процесі експлуатації бору;
    • висока щільність частинок в абразивному шарі перешкоджають скупченню в зазорах оброблюваного матеріалу і підвищують ефективність стерилізації;
    • для запобігання пошкодження фіксуючого механізму наконечника, краю хвостовика закруглені;
    • тривалий термін служби.


    Купити бор алмазний стоматологічний 854R-040M-HP від ​​NTI в Bauer's Medical Store можна з доставкою товару до Харкова, Львова, Дніпро (Дніпропетровськ), Запоріжжя та інших міст України. Замовити бор можна в каталозі сайту, який містить всю необхідну інформацію - характеристики, вартість.

    6 інших товарів в цій категорії: