Пучковые насадки для электрической...
oh00000564

Пучковые насадки для электрической звуковой зубной щетки Edel+White Sonic Generation, 2 шт.

Під замовлення
576 ₴
DEBUG111 |
 

Пучкові насадки для електричної звукової зубної щітки Edel+White Sonic Generation, 2 шт.

Знімні пучкові насадки для ультразвукової щітки (бренд Edel+White, Швейцарія) дозволяють регулярно проводити якісну гігієну ротової порожнини.

Особливості:

  • Щетина Konex дозволяє дбайливо чистити ділянки, в які важко дістатися звичайною щіткою (схильні до розвитку запалень ясен і розвитку карієсу).
  • Звукові хвилі, що видаються унікальною щіткою, дають можливість насадці добре очищати викривлені зуби, зубні фісури, імпланти, коронки та мости, ортопедичні дуги, брекет-системи.
  • М'яка, ультратонка щетина Konex, діаметр кінчиків якої 0,02 мм, ніжно поводиться з яснами і має подвійну дію – очищає зубні поверхні та проникає в проміжки між ними, видаляючи залишки їжі.

Застосування:

  • для користувачів віком від 18 років;
  • рекомендована частота заміни насадки – від 3 до 4 місяців.

Замовити фірмовий продукт можна онлайн в інтернет-магазині. Якість сертифікованої продукції гарантовано. Оплата можлива різними способами.

Купити пучкові насадки для електричної звукової зубної щітки Edel+White Sonic Generation, 2 шт. Bauer's Medical Store в Україні можна з доставкою в такі міста, як Київ, Одеса, Харків, Запоріжжя, Львів та інші. У Дніпрі (Дніпропетровську) забрати замовлення можна самостійно.

6 інших товарів в цій категорії: