Набір композитних матеріалів Ceram.x SphereTEC one Starter kit
    mdt00000836

    Набор композитных материалов Ceram.x SphereTEC one Starter kit Dentsply Sirona, в шприцах

    Під замовлення
    0,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Набір композитних матеріалів Ceram.x SphereTEC one Starter kit Dentsply Sirona, в шприцях.


    Набір композитних матеріалів Сeram. X® SphereTEC ™ one Starter kit від Dentsply Sirona в шприцях. Основою набору є композитний матеріал, в якості наповнювача в якому використовуються частки барієвого скла. Це сферичні елементи в попередньо полимеризованной смолі. Подібна структура забезпечує цілий ряд переваг, серед яких виняткові маніпуляційні властивості, швидка і якісна поліровка, довговічність, хороша адгезія.


    Основні переваги Сeram. X® SphereTEC ™ one:

    • Проста система підбору відтінків. Шість відтінків (п'ять основних і один - Bleach White - для реставрації вибілених зубів) забезпечують охоплення всієї шкали VITA.
    • Якісна полірування за лічені секунди. Оскільки частки барієвого скла мають сферичну форму, їх сточування відбувається пошарово, без вибивання елементів зі структури. Це дозволяє отримати глянсове покриття за невеликий проміжок часу - зазвичай для цього достатньо 15 секунд.
    • Довгий термін служби. В якості наповнювача використовуються частки з різним діаметром, а їх середній розмір - близько 15 мкм. Різний діаметр частинок істотно підвищує зносостійкість матеріалу, дозволяє домогтися гарної оклюзії, що безпосередньо впливає на довговічність матеріалу.


    Перед тим, як замовити систему, проконсультуйтеся з нашими фахівцями. Купити набір Сeram. X® SphereTEC ™ one Starter kit від Dentsply Sirona в Bauer's Medical Store можна, скориставшись можливостями нашого каталогу, де представлено детальний опис і вартість товару. Ми організуємо доставку в Київ, Одесу, Дніпро (Дніпропетровськ), Харків, Запоріжжя, Львів та інші міста України.

    Форма випуску
    Шприц
    Виробник
    Dentsply Sirona

    6 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Набор композитных материалов Ceram.x SphereTEC one Starter kit Dentsply Sirona, в шприцах
    Набор композитных материалов Ceram.x SphereTEC one Starter kit Dentsply Sirona, в шприцах
    Кількість
    Ціна:
    0,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *