Набір композитних матеріалів Ceram.x SphereTEC one Starter kit
    mdt00000835

    Набор композитных материалов Ceram.x SphereTEC one Starter kit Dentsply Sirona, в капсулах

    Під замовлення
    0,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Набір композитних матеріалів Ceram.x SphereTEC one Starter kit Dentsply Sirona, в капсулах.


    Набір композитних матеріалів Сeram. X® SphereTEC ™ one Starter kit від Dentsply Sirona в капсулах. До складу набору входить універсальний матеріал, який може використовуватися для будь-яких видів реставрацій. Його відмінною характеристикою є наповнювач нового покоління у вигляді частинок барієвого скла, які утримують форму сфери завдяки попередньо пройшла полімеризацію смолі. Подібна структура забезпечує чудові робочі характеристики: унікальні маніпуляційні властивості, хорошу адгезію, швидку полірування, простий підбір відтінків.


    Основні переваги Сeram. X® SphereTEC ™ one:

    • Простий підбір відтінків. Використовується шість відтінків, п'ять з яких основних і один - Bleach White, який призначений для реставрації вибілених зубів. Це дозволяє перекрити весь діапазон шкали VITA.
    • Швидка полірування. Сферична форма частинок сприяє більш якісної полірування, оскільки вони сточуються пошарово, а не вибиваються, поетом дефекти поверхні виникають рідше. Глянсової поверхні вдається домогтися за 15 секунд.
    • Довговічність. У матеріалі використовується наповнювач різного діаметру, що зменшує знос реставраційного матеріалу в жувальної зоні.


    Замовити набір можна в каталозі, де представлений детальний опис і вказана вартість товару. Купити набір набір Сeram. X® SphereTEC ™ one Starter kit в Bauer's Medical Store можна з доставкою в Одесу, Львів, Дніпро (Дніпропетровськ), Харків, Київ, Запоріжжя та інших міст України. Перш, ніж зробити замовлення, проконсультуйтеся з нашими фахівцями.

    Виробник
    Dentsply Sirona

    6 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Набор композитных материалов Ceram.x SphereTEC one Starter kit Dentsply Sirona, в капсулах
    Набор композитных материалов Ceram.x SphereTEC one Starter kit Dentsply Sirona, в капсулах
    Кількість
    Ціна:
    0,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *