Стоматологический десневой триммер...
    br00000087

    Стоматологический десневой триммер 249-016-FG, NTI

    В наявності
    2 295,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Стоматологічний ясенний тример NTI 249-016-FG.


    Стоматологічний ясенний тример 249-016-FG від NTI (Німеччина) призначений для проведення оперативних втручань на слизових оболонках ротової порожнини. Являє собою ефективний хірургічний інструмент, який є ефективною альтернативою скальпелю, а також електричного і лазерному скальпелю.

    Використовується спільно з турбінним наконечником. Матеріалом для виготовлення робочої частини служить кераміка. Відрізняється тривалим терміном служби (при акуратному зверненні може використовуватися до 300 разів). З його допомогою можна значно скоротити або повністю зупинити кровотечу. Дозволяє виконувати акуратні розрізи, виключає некроз тканин, завдяки чому період відновлення тканин зменшується до 30%.

    Інструмент дуже зручний при необхідності проведення операцій у важкодоступних місцях. Оснащений вузькою і довгою робочої секцією, що робить більш комфортною роботу в міжзубних областях.

    Основні характеристики і переваги стоматологічного ясенного тримера 249-016-FG від NTI:

    • зручна робота в важкодоступних місцях;
    • малоінвазивний розріз істотно прискорює регенерацію тканин після операції;
    • керамічний наконечник для ефективної спрощує роботу в міжзубних областях.


    Перш ніж купити стоматологічний ясенний тример 249-016-FG від NTI в Bauer's Medical Store, проконсультуйтеся з нашими фахівцями - ми хочемо, щоб наша співпраця була максимально ефективним і вигідним для обох сторін. Доставка замовлення буде організована в будь-яке місто України, в тому числі в Запоріжжі, Дніпро (Дніпропетровськ), Харків, Одесу, Львів, Київ та інші. Замовити триммер можна в каталозі сайту, де представлені його характеристики, вартість.

    Товар додано до списку бажань
    Стоматологический десневой триммер 249-016-FG, NTI
    Стоматологический десневой триммер 249-016-FG, NTI
    Кількість
    Ціна:
    2 295,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *