Установка стоматологічна Axano 6661461
    Установка стоматологічна Axano 6661461
    Установка стоматологічна Axano 6661461
    Установка стоматологічна Axano 6661461
    du00000318

    Установка стоматологічна Axano 6661461

    Під замовлення
    1 214 341,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    З Axano ви отримаєте елегантне стоматологічне крісло, яке відповідає вашим потребам. Axano поєднує розумний дизайн з ефективними робочими процесами, що забезпечує винятковий ергономічний досвід лікування. Інтелектуальні функції бездоганно інтегровані в Axano за допомогою Smart Touch, Smart Delivery Pro та Smart Control. Інтегровані функції терапії підтримують ваш робочий процес та забезпечують безпеку. Сума цих характеристик створює чудову взаємодію інновацій та чарівності.

    Особливості продукту:

    • Smart Touch Інтерактивний, інтуїтивно зрозумілий 10,3-дюймовий дисплей Smart Touch є серцем Axano. Дисплей пропонує чіткі функції за допомогою ультрасучасної технології мультитачів. Ви навіть можете настроїти інтерфейс до дрібниць.
    • Smart Delivery Pro Завдяки моторизованій ковзаючій доріжці ви завжди матимете елемент стоматологічного крісла під рукою. Функція регулювання висоти автоматично підлаштовує крісло під ваш зріст, а Smart Delivery Pro дозволяє ергономічно, без зусиль, лікувати щодня годинами поспіль.
    • Навколишнє світло М'яке навколишнє освітлення на елементах стоматолога та ассистента, а також Smart Delivery Pro створюють приємну, комфортну атмосферу. Крім того, різноманітність варіантів кольорів дозволяє створити чудову атмосферу, яка відповідає естетичному вигляду вашої практики. Наприклад, зелене навколишнє світло вказує на те, що виконується процес гігієни. Ви також можете підібрати конкретні кольори під оббивку.

    Інноваційні функції стоматологічного крісла Axano:

    • 6+2 позиції інструментів Розташування тримачів інструментів у шаховому порядку забезпечує ергономічну ручку для шприца, камери та інструментів. Доступна додаткова поліця для камери, а імплантологічний двигун має власне підключення на нижній стороні елемента стоматолога.
    • Smart Control Ергономічний, бездротовий, багатофункціональний ножний пульт керування, який допомагає керувати стоматологічним кріслом, використовуючи лише ногу, дозволяючи використовувати основні функції безпосередньо, без рук, для високоточного лікування.
    • Моторизований підголівник Нахил і висування підголівника можна регулювати відповідно до потреб пацієнта за допомогою Smart Touch або ножного керування.
    • Керування медіафайлами Smart-Touch Виберіть, позначте, обріжте та додайте текст до внутрішньоротових зображень прямо в інтерфейсі Smart-Touch. Ви також можете відтворювати цифрові медіа для підтримки стоматологічних консультацій.
    • Моторизований поворотний плевач Чаша плетивника автоматично повертається до пацієнта, коли вона перебуває в положенні промивання, і повертається зовні для лікування. Це забезпечує більш швидкий та безпечний процес лікування.
    • Елемент помічника Тонка конструкція елемента ассистента зі вбудованим пристроєм для всмоктування, слиновідсмоктувачем та розширеними параметрами керування допоможе вашому ассистенту.
    • SiroCam AF+ Завдяки функції автофокусування SiroCam AF+ поєднує високу якість зображення з легким використанням. Оптимізуйте документування та пояснюйте результати та варіанти терапії своїм пацієнтам на додатковому 22-дюймовому моніторі.
    • LEDview Plus Безконтактний LEDview Plus забезпечує чудове освітлення та умови перегляду. У композитному режимі обробляти пломбувальний матеріал без передчасного затвердіння.
    • Монітор Sivision Додатковий 22-дюймовий монітор можна прикріпити до лотка або монтажної планки світильника, залишаючись біля вашого зору, якщо це необхідно. За допомогою монітора Sivision ви можете створити прозорість та впевненість у своїй роботі з вашими пацієнтами.

    Комфорт та відпочинок завдяки чудовій ергономіці. Прийміть здоровішу поставу під час лікування завдяки ергономічному дизайну Axano, який дозволяє розслабитися та легше лежить на спині. Завдяки Smart Delivery Pro елемент стоматолога автоматично підлаштовується під ваш зріст, дозволяючи виконувати стоячи лікування. Вертикальне розташування рота дає пацієнтам найкраще положення для лікування, незалежно від їх зростання. Функція ErgoMotion також приносить користь вашим пацієнтам, оскільки спинка та сидіння запобігають стисненню та розтягуванню хребта, а функції масажу та поясничного відділу дозволяють пацієнтам розслабитися під час лікування.

    Стандартна комплектація

    Крісло пацієнта:

    1. Положення крісла для кожного пацієнта
    2. Моторизований підголівник з автоматичним налаштуванням підголівника
    3. Функція поперекової підтримки/масажу
    4. Навколишнє світло
    5. Оббивка Premium Thermo 4-позиційний ножний перемикач
    6. Smart Control
    7. ErgoMotion
    8. Регульована швидкість руху.

    Місце лікаря стоматолога: 

    1. Smart Delivery Pro: моторизоване паралельне перемикання передач
    2. Розумний сенсорний дисплей для роботи без використання рук із керуванням курсором
    3. 6 позицій для інструментів, знімні ручки та лоток для інструментів
    4. Блок живлення для 3 приводів (двигун або турбіна)
    5. Інтерфейс USB

    Місце асистена: 

    1. Елемент управління Smart Pad
    2. Позиції інструменту, знімний лоток
    3. Відсмоктуючий пристрій
    4. Слиновідсмоктувач

    Водяний агрегат: 

    1. Дезінфекційне обладнання з постійною дезінфекцією та санітарною обробкою
    2. Гігієнічна система зі знімними очистними модулями та функцією автоматичного очищення
    3. Хімічна чистка всмоктуючого шланга і плевача
    4. Моторизована поворотна скляна чаша плювальниці (знімна)
    5. Функція Aqua (автономна подача води)
    6. Клапан флюгера для системи вологого всмоктування

    5 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Установка стоматологічна Axano 6661461
    Установка стоматологічна Axano 6661461
    Кількість
    Ціна:
    1 214 341,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *