Бор алмазный Round End Taper,Turbo,...
    br00000072

    Бор алмазный Round End Taper,Turbo, 856-023TSC-HP, NTI

    В наявності
    469 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI (HP) 856-023TSC-HP.


    Бор алмазний стоматологічний 856-023TSC-HP від ​​NTI з робочою частиною у вигляді закругленого конуса для сверхгрубой обробки. Запорукою високої продуктивності бору і його довговічності є натуральні алмазні зерна, які фіксуються на заготівлі гальванічним методом. Для цього фахівцями компанії була розроблена унікальна методика NTI Unimatrix, що гарантує рівномірне занурення абразивних частинок в метал, завдяки чому параметри і форма робочого шару залишаються незмінними протягом всього терміну служби.

    На якість препарування впливають характеристики хвостової частини, який виготовлений з високовуглецевої сталі без покриття. Оптимальна еластичність і стійкість до деформацій забезпечують високоцентрічную роботу бору, зменшуючи вібрації і запобігаючи розбалансування інструменту.


    Переваги і характеристики бору алмазного стоматологічного 856-023TSC-HP:

    • висока ріжуча здатність за рахунок застосування натуральних алмазних частинок;
    • завдяки здатності природних мінералів самозагострювальне, а також їх рівномірному занурення, гарантується тривалий термін служби бору зі збереженням вихідних характеристик;
    • технологія гальванізації NTI Unimatrix виключає наявність прихованих зазорів в робочому шарі, тому очищення і стерилізація інструменту максимально спрощена;
    • тривалий термін служби.


    Купити бор алмазний стоматологічний 856-023TSC-HP від ​​NTI ви зможете в Bauer's Medical Store. Наші менеджери організують його доставку по будь-кому, вказаною вами адресою, включаючи Запоріжжя, Дніпро (Дніпропетровськ), Харків, Одесу, Львів, Київ та інші міста України. Замовити бор в нашому каталозі можна попередньо ознайомившись з його характеристиками, вартістю. Перед покупкою обов'язково проконсультуйтеся з нашими фахівцями.

    6 інших товарів в цій категорії: