Бор алмазный Round, 801-012F-FG, NTI
    br00000037

    Бор алмазный Round, 801-012F-FG, NTI

    В наявності
    63 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI (FG, RA) 801-012F-FG.


    Бор алмазний стоматологічний 801-012F-FG від NTI (FG, RA) з кулястої формою головки. Відрізняється довговічністю і збереженням високої ріжучої здатності протягом всього терміну служби. Таких результатів вдалося досягти завдяки застосуванню натуральних алмазних частинок і унікальної технології нанесення абразивного шару - NTI Unimatrix. Остання дозволяє домогтися рівномірного розподілу абразивних частинок по всій заготівлі та забезпечує їх занурення в сполучний метал на 50-55% (у аналогів цей показник знаходиться в діапазоні 20-60%).

    Як матеріал виготовлення хвостовика використовується високовуглецева нержавіюча сталь, ідеально відшліфована, стійка до деформацій і володіє певною еластичністю, що дозволяє гасити навантаження, запобігаючи вібрації.


    Основні переваги бору алмазного стоматологічного 801-012F-FG:

    • натуральні алмазні частинки;
    • висока щільність розташування абразивних частинок;
    • висока ріжуча здатність, яка зберігається протягом усього терміну служби;
    • ідеально відцентрувати хвостовик з нержавіючої високовуглецевої сталі;
    • тривалий термін служби.


    Купити бор алмазний стоматологічний 801-012F-FG від NTI (FG, RA) в Bauer's Medical Store можна з доставкою до Львова, Запоріжжя, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Одесу, Київ та інші міста України. Скористайтеся можливостями каталогу нашого сайту, щоб замовити бор - тут представлено детальний опис, можна дізнатися, скільки коштує товар. Скористайтеся послугами наших консультантів, щоб наша співпраця була максимально ефективним.

    6 інших товарів в цій категорії: