• Види стерилізаційного обладнання для стоматології
    Види стерилізаційного обладнання для стоматології
    1922 Перегляди Сподобалось

    Стерилізація стоматологічного обладнання - це не питання етики або престижу, а принципово важливе правило роботи, від якого залежить безпека пацієнта, лікаря та ефективність лікування.

    Детальніше
  • Як відкрити рентген кабінет у клініці?
    Як відкрити рентген кабінет у клініці?
    3923 Перегляди Сподобалось

    Сучасні стоматологічні клініки більш гнучкі, активні в питаннях впровадження нових технологій, тому вже на старті можуть запропонувати клієнтам широкий спектр послуг та чудовий сервіс.

    Детальніше
  • Як стоматолога захиститися під час епідемій
    Як стоматолога захиститися під час епідемій
    1201 Перегляди Сподобалось

    Поширення нової коронавирусной інфекції - головна проблема системи охорони здоров'я в 2020 році. Питання, як уберегтися від коронавируса, стало актуальним для всіх, особливо для медичних працівників.

    Детальніше
  • Як проходить лікування кореневих каналів зуба?
    Як проходить лікування кореневих каналів зуба?
    7438 Перегляди Сподобалось

    Ендодонтичне лікування - один з найбільш складних і трудомістких процесів, що складається з декількох етапів (від чистки до герметизації очищених каналів зубного кореня). У цій статті ми поговоримо про те, що таке пломбування каналів, як відбувається лікування зуба, які матеріали для ендодонтичного пломбування використовують сучасні стоматологи.

    Детальніше
  • Що таке тимчасова пломба і навіщо потрібна?
    Що таке тимчасова пломба і навіщо потрібна?
    15797 Перегляди Сподобалось

    Пломбирование зубов широко применяется в стоматологии при лечении кариеса. В некоторых случаях процедура проводится в два этапа. Для человека без специальных знаний не понятно, зачем ставят временную пломбу на первом этапе лечения.

    Детальніше
  • Як вибрати і застосовувати 3D-принтер для стоматології
    Як вибрати і застосовувати 3D-принтер для стоматології
    3222 Перегляди Сподобалось

    Ще зовсім недавно, 3D-друк сприймалася як технологія майбутнього, при реалізації якої було більше питань, ніж відповідей. Сьогодні 3D стоматологія - це можливість швидко змоделювати 3Д щелепу, внести необхідні корективи в модель і виконати її друк тут же, у стоматологічного крісла.

    Детальніше
  • Як відкрити стоматологічний кабінет під ключ?
    Як відкрити стоматологічний кабінет під ключ?
    16716 Перегляди Сподобалось

    Надання стоматологічних послуг - актуальний і досить прибутковий бізнес, навіть не дивлячись на те, що стоматологічний кабінет зараз працює практично в кожному мікрорайоні. Складність відкриття стоматології - це ліцензійний вид діяльності, який вимагає серйозних матеріальних вкладень, наявності профільної освіти і, щонайменше, 3-5 років досвіду роботи в даній сфері.

    Детальніше
  • Як вибрати електричну зубну щітку: кращі в 2020
    Як вибрати електричну зубну щітку: кращі в 2020
    32872 Перегляди Сподобалось

    Сучасні електричні зубні щітки, на думку стоматологів - це найефективніший пристосування для повсякденної гігієни зубів і ротової порожнини в домашніх умовах.

    Детальніше
  • Як правильно носити медичну маску і яким боком надягати
    Як правильно носити медичну маску і яким боком надягати
    155924 Перегляди
    2 Коментарі
    (4.5)
    Сподобалось

    Вірусні інфекції передаються переважно контактним і повітряно-крапельними шляхом. Захисні медичні маски призначені для того, щоб стримувати поширення інфекційних захворювань по повітрю. Як показує статистика, вони є ефективним засобом профілактики епідемії - допомагають здоровим уберегтися від інфекції, а хворих - Не зараз оточуючих. Але, щоб захист був максимально ефективною, потрібно знати, як правильно носить маску, і дотримуватися правил її експлуатації.

    Детальніше
  • Як правильно вибрати медичну маску
    Як правильно вибрати медичну маску
    8490 Перегляди
    1 Комментарий
    (5.0)
    Сподобалось

    Захисна маска - обов'язковий засіб захисту для медиків, пацієнтів і відвідувачів медичних установ. Кожен повинен знати, як вибрати медичну маску від вірусів на випадок епідемії грипу або іншого вірусного захворювання, щоб захистити себе, близьких і оточуючих від інфекції.

    Детальніше
  • Пакети для стерилізації: термін зберігання і застосування
    Пакети для стерилізації: термін зберігання і застосування
    23332 Перегляди Сподобалось

    Одним з найпростіших і надійних способів для стерильного зберігання медичних інструментів є пакети для стерилізації, термін зберігання інструментів в яких може досягати одного року. Бар'єрні властивості матеріалу, з якого вони виготовлені, гарантують надійний захист від бактерій, пилу, бруду, але ще більш приваблива для користувачів простота їх використання в якості засобу для проведення стерилізації та зберігання. Про те, як користуватися крафт-пакетами для стерилізації, які терміни...

    Детальніше
  • Інструменти стоматологічного кабінету: види, призначення, назви
    Інструменти стоматологічного кабінету: види, призначення, назви
    71211 Перегляди Сподобалось

    Лікар стоматолог виконує безліч різних маніпуляцій для обстеження, виправлення патологій, лікування захворювань ротової порожнини. У кожній процедурі він використовує спеціальні інструменти, і кожен з цих інструментів має своє конкретне призначення. Класифікація стоматологічних інструментів за призначенням існує в першу чергу для фахівців, а й пацієнтам вона може бути корисною. Якщо знати, як називаються стоматологічні інструменти, приблизно розуміти їх призначення, це дозволить відчувати...

    Детальніше
Showing 13 to 24 of 43 (4 Pages)
Товар додано до списку бажань