• Види і класифікація ендодонтичних інструментів
    Види і класифікація ендодонтичних інструментів
    33693 Перегляди
    1 Комментарий
    (5.0)
    Сподобалось

    Ендодонтія - розділ стоматології, предметом вивчення якого є анатомія, патологічні зміни і методи лікування зубних порожнин і кореневих каналів. Ендодонтичні операції - одні з найскладніших, а для їх проведення використовуються спеціальні інструменти. Види ендодонтичних інструментів, для чого призначені ручні ендодонтичні інструменти (класифікація) - про це в нашій статті.

    Детальніше
  • Застосування стоматологічних полірувальних паст для реставрації та професійної гігієни
    Застосування стоматологічних полірувальних паст для реставрації та професійної гігієни
    5518 Перегляди Сподобалось

    Полірувальні пасти зазвичай застосовуються без води, після остаточної обробки їх досить легко змивати. Через досить високу вартість цих коштів, в клінічній практиці лікарі-стоматологи досить часто замість спеціалізованих засобів застосовують профілактичні полірувальні пасти різноманітної абразивності. Це зовсім не суперечить загальній концепції, так як дає можливість досягти чудових результатів полірування.

    Детальніше
  • Види стоматологічних наконечників і як їх вибрати
    Види стоматологічних наконечників і як їх вибрати
    13685 Перегляди
    2 Коментарі
    (5.0)
    Сподобалось

    Стоматологічні наконечники - це елементи стоматологічних установок, які призначені для перетворення енергії стисненого повітря, обертання мікромотора або електричного струму в певні рухи робочого інструмента: борів, файлів, скалером і т.д. У даній статті ми розглянемо види стоматологічних наконечників, їх особливості, розповімо, як вибрати стоматологічний наконечник.

    Детальніше
  • Методи і етапи стерилізації та дезінфекції стоматологічних інструментів
    Методи і етапи стерилізації та дезінфекції стоматологічних інструментів
    75135 Перегляди
    4 Коментарі
    (5.0)
    Сподобалось

    Стоматологічне лікування відноситься до тих сфер медицини, де лікарю доводиться тісно контактувати з пацієнтами. Кожен огляд і будь-яка стоматологічна маніпуляція має взаємодію зі слизовими тканинами, часто ураженими інфекцією, тому дотримання гігієни, дезінфекція та стерилізація в стоматології - правило номер один.

    Детальніше
  • Як вибрати стоматологічну установку і на що звернути увагу
    Як вибрати стоматологічну установку і на що звернути увагу
    4687 Перегляди
    1 Комментарий
    (5.0)
    Сподобалось

    Щоб ви були задоволені на 100%, вибір стоматологічної установки не варто доручати комусь зі своїх співробітників або асистентів. Наша порада: зробіть це самостійно. Тільки фахівець може визначити, яким розміром, комплектацією і набором функцій має володіти обладнання, врахувати всі нюанси, принципи роботи установки, які стануть в нагоді йому в повсякденній роботі. Найкраще знайти актуальний рейтинг стоматологічних установок. Він допоможе зорієнтуватися в різноманітті представлених моделей.

    Детальніше
  • Для чого потрібен і як користуватися ополіскувачем для порожнини рота
    Для чого потрібен і як користуватися ополіскувачем для порожнини рота
    16427 Перегляди
    4 Коментарі
    (5.0)
    Сподобалось

    Когда у нас появились первые ополаскиватели, их использовали преимущественно, как вспомогательное средство в комплексном лечении воспаления десен. Нынешние эликсиры – это средства для дополнительного каждодневного ухода за полостью рта. Их назначение – борьба с бактериями, источником самых разнообразных болезней, проблем с зубами или деснами, в том числе и неприятного запаха изо рта.

    Детальніше
  • Стоматологічні бори: види і як вибрати
    Стоматологічні бори: види і як вибрати
    35031 Перегляди
    3 Коментарі
    (5.0)
    Сподобалось

    Стоматологічні бори - це основний інструмент стоматолога і взагалі символ стоматології. Історичні документи свідчать про те, що роторні пристосування використовувалися лікарями в Стародавній Індії і в Давньому Єгипті.

    Детальніше
Showing 37 to 43 of 43 (4 Pages)
Товар додано до списку бажань