Бор алмазный Round End Taper...
    br00000156

    Бор алмазный Round End Taper 850-012F-FG, NTI

    В наявності
    79,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Алмазний бор 850-012F-FG, NTI

    Алмазний бор 850-012F-FG, NTI використовується в стоматології для препарування зуба під подальше встановлення мостоподібного протезу, коронки, препарування порожнини перед реставрацією. Інструмент створюється із застосуванням новітніх технологій, однією з яких є Unimatrix – технологія фіксації абразивних зерен на поверхні інструменту методом гальванопластики. Отримане покриття виходить однорідним, що зменшує вібрацію, забруднення інструменту у процесі експлуатації. Для формування робочого шару використовуються тільки натуральні алмази, які мають високу ріжучу здатність, можуть самозаточуватися. Інструмент зберігає свої експлуатаційні характеристики протягом усього терміну служби. В асортименті компанії NTI більше 400 видів алмазних інструментів, що в поєднанні з можливістю вибору однієї з шести типів зернистості, дає можливість вирішувати будь-які клінічні завдання.

    В інтернет-магазині Bauer's Medical Group можна купити алмазний бор 850-012F-FG, NTI та інші алмазні інструменти цього бренду. Організуємо доставку замовлення до будь-якого регіону України.

    Характеристики алмазного бору 850-012F-FG, NTI

    • форма – конус круглий;
    • довжина – 10 мм;
    • діаметр – 1,2 мм;
    • кут – 1,7°;
    • хвостовик – стандартний для турбінного наконечника;
    • матеріал – натуральне алмазне покриття;
    • абразивність – F, дрібне зерно, 40 мкм;
    • виробник – NTI.

    З детальним описом актуальною ціною алмазного бору 850-012F-FG, NTI можна ознайомитися в каталозі сайту. В інтернет-магазині представлено все необхідне обладнання, інструментарій та матеріали для оснащення стоматологічних кабінетів і зуботехнічних лабораторій.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Бор алмазный Round End Taper 850-012F-FG, NTI
    Бор алмазный Round End Taper 850-012F-FG, NTI
    Кількість
    Ціна:
    79,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *