Бор алмазный Needle 858-014F-FG, NTI
    br00000619

    Бор алмазный Needle 858-014F-FG, NTI

    В наявності
    73 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний Needle 858–014F-FG, NTI

    Зуболікарський бор зі стандартним хвостовиком для турбінного наконечника типу FG. Має дрібну абразивність, дисперсія 40 мкм. Як абразив німецький виробник NTI використовує стружку натуральних модифікованих алмазів, чим і обґрунтовано ціну бору Needle 858–014F-FG.

    Переваги алмазного бору Needle 858–014F-FG, NTI

    • Тонкий довгий конус у вигляді голки в поєднанні з дрібною зернистістю забезпечує ефективне шліфування зубних тканин у важкодоступних місцях.
    • Гальванічна технологія, що використовується при напиленні алмазної стружки, уможливлює занурення зерен на глибину понад 50 % крупиці. Це гарантує високу однорідність покриття, виключає розшаровування абразиву навіть за дуже інтенсивної роботи бором.
    • Точне калібрування та оптимальна еластичність хвостовика з високовуглецевої сталі знижують вібраційну віддачу при шліфуванні та бурінні, а значить, якість зуболікарських маніпуляцій за допомогою бору Needle буде бездоганною.

    Київ, Дніпро, Запоріжжя, Одеса та інші міста можуть купити алмазні бори Needle 858–014F-FG, NTI онлайн на сторінках нашого сайту. Ми надаємо оперативну доставку інструменту для стоматології по всій Україні.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: