Інтраоральний сканер Primescan...
    Інтраоральний сканер Primescan...
    Інтраоральний сканер Primescan...
    Інтраоральний сканер Primescan...
    du00000191

    Інтраоральний сканер Primescan Connect, Dentsply Sirona

    Під замовлення
    980 814,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Інтраоральний сканер Primescan Connect, Dentsply Sirona

    Інтраоральний сканер Primescan Connect, Dentsply Sirona – це продуктивне обладнання для виконання високоточних цифрових відбитків ротової порожнини пацієнта без використання зліпочного матеріалу. Тепер скан-обладнання доступне у конфігурації з ноутбуком. Оптимізований та спрощений процес сканування, ще доступніша ціна інтраорального сканера Primescan Connect, Dentsply Sirona – відмінна основа для цифрової стоматології, яка забезпечує ще якіснішу діагностику, дозволяє покращити якість обслуговування пацієнтів.

    Характеристики інтраорального сканера Primescan Connect, Dentsply Sirona

    Основні особливості та характеристики сканера:

    • можливість підключення до основного лабораторного ПЗ: 3Shape, Exocad та інших;
    • Connect Case Center – цифрова система замовлень, що дозволяє на всіх етапах безперешкодно контролювати виконання замовлення в лабораторії;
    • Primescan Connect — відкрите програмне забезпечення сканера, що дає можливість відправляти дані в будь-яку лабораторію і бути впевненими, що вони отримають якісну інформацію в потрібному форматі;
    • моментальна передача даних у зуботехнічні лабораторії відповідно до вимог HIPPA та GDPR;
    • доступ до налаштованих робочих процесів від Dentsply Sirona: робота з елайнерами SureSmile, з цифровими імплантатами через Simplant та Atlantis.

    Можливості сканування можуть бути ще масштабнішими у разі з'єднання з оригінальною платформою DS Core, яка забезпечує максимально простий доступ та функції обміну інформацією з партнерами, оптимізує роботу фахівців.

    Переваги інтраорального сканера Primescan Connect, Dentsply Sirona

    • Висока швидкість сканування – повна діагностика зубного ряду триває трохи більше хвилини.
    • Простота експлуатації – процес сканування став настільки простим, що лікар може делегувати його виконання своєму помічнику, і в цей час приділити максимум уваги пацієнтові.
    • Точність цифрових відбитків, яка не залежить від складності досліджуваної ділянки і типу сканованого матеріалу. Гнучкість системи сканування – обладнання легко інтегрується в робочий процес, робочі налаштування стоматологічної практики + займає мінімум корисного простору.
    • Primescan Connect може бути плавно інтегрований у будь-який робочий процес: від разових процедур до складних випадків – реставрація, імплантологія, ортодонтія та операції з використанням обладнання для лікування у седації.

    Інтернет-магазин Bauer's Medical Group є офіційним представником компанії Dentsply Sirona в Україні. На нашому сайті ви можете купити інтраоральний сканер Primescan Connect, Dentsply Sirona та інші продукти для оснащення клініки на найвигідніших умовах. На все обладнання діє гарантія від виробника. Доставка здійснюється по всій Україні.

    Новий товар

    Відгуки o Інтраоральний сканер Primescan Connect, Dentsply Sirona


    Общая оценка 
    5.0
      (5,00/5) 
    0 1 2 3 4
    (5/5

    Купив цей сканер, обираючи між ним та перекітною моделю. Отримав консультацію від менеджерів та обрав все ж таки Connect, бо маю 2 клініки в різних містах. Для моєї практики - це саме те, що мені було реба. Базове навчання - то супер опція, дуже задоволений. Дякую.


    Відповідь адмінстрації (тра 16, 2024):
    Дякуємо, Олександр за Ваш відгут. Завжди раді. Звертайтесь.

    3 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Інтраоральний сканер Primescan Connect, Dentsply Sirona
    Інтраоральний сканер Primescan Connect, Dentsply Sirona
    Кількість
    Ціна:
    980 814,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *