Бор алмазный Round, 801-016C-FG, NTI
    br00000624

    Бор алмазный Round, 801-016C-FG, NTI

    В наявності
    73 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний  801-016C-FG, NTI 

    Бор алмазний стоматологічний 801-016C-FG, NTI з кулястою головкою і подовженим хвостовиком, призначений для грубої обробки. Основою абразивного шару є натуральні алмазні зерна, пов'язані металом, нанесеним за допомогою методу гальванічного осадження. Технологія гарантує максимально щільне розташування абразивних частинок, між якими відсутні приховані зазори, а значить не накопичується опрацьований матеріал, що утруднює очищення і стерилізацію. Алмазні зерна надійно зафіксовані на підкладці, тому інструмент зберігає первісну форму протягом усього терміну служби.

    На точність обробки безпосередній вплив надає хвостовик, який в даному випадку виготовлений з високовуглецевої ідеально відшліфованою нержавіючої сталі, стійкої до деформацій і здатної гасити вібрації.


    Основні переваги бору алмазного стоматологічного 801-016C-FG, NTI :

    • абразивний шар з натуральних алмазів;
    • висока щільність розташування абразивних частинок;
    • збереження геометричної форми протягом усього терміну служби;
    • оптимальна ріжуча здатність;
    • висока стерильність (завдяки відсутності зазорів між зернами).


    Купити бор алмазний стоматологічний 801-016C-FG, NTI  в Bauer's Medical Store можна з доставкою вашого замовлення в будь-яке місто України, в тому числі Дніпро (Дніпропетровськ), Львів, Одесу, Харків, Київ, Запоріжжя. За допомогою каталогу нашого сайту замовити бор можна максимально швидко, попередньо ознайомившись з його характеристиками, вартістю. Перед замовленням ми рекомендуємо проконсультуватися з нашими фахівцями.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії: