Бор алмазный Football, 379-023F-FG, NTI
    br00000643

    Бор алмазный Football, 379-023F-FG, NTI

    В наявності
    106 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний Football, 379-023F-FG, NTI

    Бор алмазний Football, 379-023F-FG, NTI з формою робочої частини у вигляді оливи, оснащений стандартним хвостовиком довжиною 19 мм та діаметром 1,6 мм. Зернистість робочої частини становить 40 мкм, а її довжина – 4,2 мм. Для створення робочої частини використовуються природні ретельно відібрані алмазні частинки, які фіксуються на заготівлі гальванічним методом за фірмовою технологією, що гарантує рівномірний розподіл зерен по поверхні. Це створює основу для високоточної обробки. Хвостовик інструменту точно відкалібрований, що підвищує точність роботи. Як матеріал для виготовлення основи служить нержавіюча сталь з оптимальними характеристиками пластичності, завдяки чому виключається розбалансування бору.

    Характеристики й переваги алмазного бору 379-023F-FG NTI

    • інструмент оснащений хвостовиком стандартного розміру;
    • форма робочої частини – олива;
    • абразивність 40 мкм;
    • як абразивні частинки використані натуральні алмази;
    • має властивість самозаточуватися;
    • інноваційний метод нанесення алмазів на поверхню – Unimatrix, що гарантує високу точність обробки; проста стерилізація.

    Наш інтернет-магазин пропонує купити бор алмазний 379-023F-FG виробництва NTI з доставкою в будь-який регіон України, зокрема у такі міста як Дніпро, Київ, Запоріжжя, Харків, Одесу. Опис та актуальна ціна бору 379-023F-FG у каталозі сайту.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії: