Межзубные щетки Paro Swiss flexi...
    oh00000342

    Межзубные щетки Paro Swiss flexi grip, средние, ø 5.0 мм, 4 шт.

    В наявності
    178 ₴
    DEBUG111 |

     

    Міжзубні щітки Paro Swiss flexi grip, середні, ø 5.0 мм, 4 шт.


    Міжзубні щітки Paro Swiss flexi grip, Середні, Ø 5.0 мм, 4 шт. виконана в зеленому кольорі і являє собою ефективний засіб для боротьби c залишками їжі, зубним каменем і зубним нальотом в важкодоступних місцях. Професійна гігієна повинна бути спрямована на кілька етапів і для підтримки ротової порожнини в чистоті однієї зубної щітки вже недостатньо. Дизайн щіток виконаний таким чином, що вони не тільки зручні у використанні, а й легко потрапляють в міжзубні отвори. Модель виготовлена ​​з коротких нейлонових щетинок, скручених між собою дротом.

    Крім цього, розроблено спеціальне покриття з високоякісного пластику, яке захищає стрижень. М'яка, гумова ручка округлої форми робить використання щіток простим і зручним. При зношуванні ви можете замінити щітку на нову з придбаного комплекту. Для тих, хто любить подорожувати в комплекті йде захисний ковпачок, який дозволяє використовувати щітки в будь-якому місці. Таким чином, постійно підтримується гігієна порожнини.


    Купити Набір міжзубних щіток Paro Swiss flexi grip, середні, ø 5.0 мм, 4 шт. ми рекомендуємо в інтернет-магазині Bauer's Medical Store. Ми доставляємо замовлення по всій території України, до Києва, Одеси, Дніпро та інші міста.

    6 інших товарів в цій категорії: