Межзубные щетки Paro 3star grip,...
    oh00000364

    Межзубные щетки Paro 3star grip, набор образцов, 4 различных размера, 4 шт.

    В наявності
    218 ₴
    DEBUG111 |

     

    Міжзубні щітки Paro 3star grip, набір зразків, 4 різних розміра, 4 шт.


    Боротьба з зубним каменем, нальотом, залишками їжі і неприємним запахом, який вони викликають, тепер буде в кілька разів ефективніше, ніж зі звичайною зубною щіткою. Міжзубні щітки Paro 3star grip, набір зразків, 4 різних розміра, 4 шт. - це тестовий набір, що дозволяє визначити діаметр щітки, яка підійде для вашої ротової порожнини найбільше.

    Крім цього, набір може стати варіантом професійного очищення зубів для всієї родини. Разом з цим комплектом гігієна порожнини стане в десятки разів ефективніше. У наборі ви знайдете 4 щітки різного діаметру, від 2,0 мм і до 4,5 мм. Для зручності, кожна модель позначена різним кольором ручки. М'яка, і гнучка ручка багато в чому спрощує процес очищення, роблячи його швидким і ефективним.


    Купити Набір зразків Paro 3star grip від швейцарського виробника ESRO AG можна в інтернет-магазині Bauer's Medical Store. Ми працюємо по всій території України, а значить ви легко зможете отримати своє замовлення в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі або будь-якому іншому населеному пункті.

    Крім цього наші консультанти зможуть надати вам консультацію від професіоналів і відповісти на всі ваші запитання.

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: