Набор стоматологический Neo Spectra...
    mdt00001555

    Набор стоматологический Neo Spectra ST - LV Syringe Eco Kit, Densply Sirona

    В наявності
    6 395,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Neo Spectra ST - LV Syringe Eco Kit, універсальний нанокерамічний композит, вступний набір, низька в'язкість, шприц 6х3 г , забарвлення i-shade Label, 1x2,5 мл Prime&Bond Universal, аксесуари

    У нашому інтернет-магазині пропонуємо купити Neo Spectra ST - LV Syringe Eco Kit, універсальний нанокерамічний композит, вступний набір, низька в'язкість, шприц 6х3 г, який відноситься до лінійки нових композитних матеріалів Neo Spectra™ ST (LV – низька в'язкість та HV – висока в'язкість) , Neo Spectra™ ST Effects та Neo Spectra™ ST flow від Dentsply Sirona із запатентованою технологією наповнювача SphereTEC®. Наповнювач SphereTEC® – це сферичні гранули, що складаються із субмікронних частинок барієвого скла у поєднанні з оптимізованою полімерною матрицею, що виводять характеристики композиту на новий рівень. Матеріал призначений як для прямих реставрацій у фронтальній та бічній ділянці, так і для непрямих (виготовлення вкладок, напівкоронок та вінірів).

    Характеристики та особливості Neo Spectra ST - LV Syringe Eco Kit, універсальний нанокерамічний композит, вступний набір, низька в'язкість, шприц 6х3 г

    • Нанокерамічний матеріал Neo Spectra™ ST – світлотвердільний, рентгеноконтрастний універсальний.
    • 2 варіанти консистенції/в'язкості – LV (низька в'язкість) або HV (висока в'язкість) для вибору під час моделювання реставрації.
    • Не липне до інструменту (незалежно від в'язкості).
    • Чудова адаптація до поверхні тканин зуба.
    • Пластичність, стійкість до стікання (зберігає форму, стійкий до усадки).
    • LV - м'якший, HV (високої в'язкості) - більш пакований.
    • Швидке та легке полірування.
    • Висока стійкість до фарбування.

    Оптимальна природна естетика із доведеною довговічністю реставрацій. У продажу є шприцеві та комп'юльні форми композиту Neo Spectra ST - LV Syringe Eco Kit. Для ознайомлення з характеристиками та ціною Neo Spectra ST - LV Syringe Eco Kit, універсальним нанокерамічним композитом, вступний набір, низька в'язкість, шприц 6х3 г (3 x A2; 3 x A3), забарвлення i-shade Label, 1x2,5 мл Prime&Bond Universal, аксесуари, а також для його замовлення, використовуйте каталог сайту. Наш магазин організує доставку замовлення в Дніпро, Київ, Запоріжжя, Харків, Одесу та інші міста України.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Набор стоматологический Neo Spectra ST - LV Syringe Eco Kit, Densply Sirona
    Набор стоматологический Neo Spectra ST - LV Syringe Eco Kit, Densply Sirona
    Кількість
    Ціна:
    6 395,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *