Бор стоматологічний алмазний (циліндр з заокругленим кінцем)
br00000239

Бор стоматологический алмазный (цилиндр с закругленным окончанием) 141-016M (881)

Під замовлення
0 ₴
DEBUG111 |

 

Бор стоматологічний алмазний (циліндр з заокругленим кінцем) 141-016M (881)


Бор стоматологічний алмазний (циліндр з заокругленим кінцем) 141-016M (881) MDT (виробництва Ізраїль) - інструмент середньої зернистості, призначений для препарування тканин, створення закруглених уступів і порожнин з округлим дном, обробки вертикальних поверхонь. Бор використовують для розтину каріозних порожнин, підготовки до пломбування та встановлення коронки з уступом, для обробки керамічних реставрацій, підготовки зубів до інкрустації.


Характеристики та переваги бору стоматологічного алмазного (циліндр з заокругленим кінцем) 141-016M (881) MDT:

  • робочий діаметр (максимально) 1,6 мм;
  • зернистість середня 64-126 μm;
  • матеріал заготовки бору - сталь нержавіюча високої міцності (виготовлена ​​в Швейцарії);
  • матеріал ріжучого шару - природний алмаз високої чистоти (частки алмаза мають унікальну властивість самозатачіванія, що збільшує термін їх експлуатації в 2-3 рази в порівнянні з абразивом з синтетичних мінералів);
  • спосіб експозиції алмазної крихти - технологія Triton, що забезпечує занурення на 23, міцність, стабільність і довговічність абразивного шару;
  • чудова ріжуча здатність, завдяки якій всі роботи проводяться швидко, виключаючи ризик перегріву інструменту, зі зниженням навантаження на роторну групу і мінімальним тиском на область препарування.


Інтернет-магазин Bauer's Medical Store в м Дніпро (Дніпропетровськ) пропонує купити бор стоматологічний алмазний (циліндр з заокругленим кінцем) 141-016M (881) MDT (Ізраїль) та інші стоматологічні інструменти провідних виробників. Будь-який товар на нашому сайті можна замовити в роздріб або оптом з доставкою по Україні (Київ, Львів, Харків, Запоріжжя, Одеса та ін.).

6 інших товарів в цій категорії:

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: