Бор алмазный Round Long,801L-023C-FG,...
    br00000034

    Бор алмазный Round Long,801L-023C-FG, NTI

    В наявності
    112 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI (FG, RA) 801L-023C-FG.


    Бор алмазний стоматологічний 801L-023C-FG від NTI (FG, RA) зі стандартним хвостовиком і абразивністю. Оснащений кулястої головкою, робочий шар якої виготовлений з алмазних частинок, зафіксованих на заготівлі за допомогою металевого сполучного, яке наноситься гальванічним методом. Для цього компанія NTI розробила спеціальну технологію NTI Unimatrix, яка гарантує покриття зерен сполучною металом на 50-55%, тому інструмент зберігає свою геометричну форму і параметри протягом усього терміну служби. В робочому шарі, за рахунок високої щільності розміщення алмазних частинок, відсутні приховані зазори, тому очищення і стерилізація бору максимально спрощені.

    Хвостовик інструменту виготовлений з високовуглецевої сталі, стійкої до корозії, яка має необхідну еластичність для гасіння навантажень і стійкою до деформацій, що дозволяє запобігти розбалансування бору під час експлуатації. Округлі кінці інструменту виключають ймовірність пошкодження наконечника.


    Основні переваги бору алмазного стоматологічного 801L-023C-FG:

    • для виготовлення борів компанія використовує тільки натуральні алмази;
    • для фіксації абразивного шару на заготівлі використовують гальванічний метод NTI Unimatrix;
    • інструмент зберігає геометричну форму весь термін служби;
    • максимальна ріжуча здатність;
    • довговічність.


    Ми пропонуємо купити бор алмазний стоматологічний 801L-023C-FG від NTI (FG, RA) в Bauer's Medical Store з доставкою товару до Львова, Харкова, Києва, Дніпро (Дніпропетровськ), Запоріжжя та інших міст України. Щоб замовити бор, скористайтеся можливостями каталогу нашого сайту, де ви знайдете детальний опис, дізнаєтеся, скільки коштує товар. Щоб наше співробітництво було ефективним, скористайтеся послугами наших консультантів.

    6 інших товарів в цій категорії: