Бор алмазный Round Long,...
    br00000033

    Бор алмазный Round Long, 801L-016M-FG, NTI

    В наявності
    72 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI (FG, RA) 801L-016M-FG.


    Бор алмазний стоматологічний 801L-016M-FG від NTI (FG, RA) зі стандартним хвостовиком і абразивністю. Оснащений головкою кулястої форми з робочим шаром з алмазних зерен, сполучною для яких виступає метал, нанесений гальванічним методом. NTI Unimatrix - це унікальна технологія осадження частинок на заготівлі, яка гарантує занурення алмазних зерен в сполучний метал на 50-55%, завдяки чому інструмент зберігає свою форму протягом всього терміну служби.

    Для виготовлення хвостовика використовується високовуглецева нержавіюча сталь, добре відшліфована, стійка до деформацій і володіє певною еластичністю, що дозволяє гасити навантаження, що виникають при роботі, і перешкоджає розбалансування інструменту. Для безпечної установки і вилучення бору в наконечник, кінці хвостовика закруглені.


    Основні переваги бору алмазного стоматологічного 801L-016M-FG:

    • в якості абразивних частинок використовуються натуральні алмази;
    • унікальна технологія NTI Unimatrix, що дозволяє зберегти геометричну форму інструменту протягом всього терміну служби;
    • висока ріжуча здатність;
    • однорідне покриття, з високою щільністю частинок;
    • тривалий термін служби.


    Купити бор алмазний стоматологічний 801L-016M-FG від NTI (FG, RA) ви зможете в Bauer's Medical Store, а ми організуємо його доставку в будь-яке місто України, включаючи Дніпро (Дніпропетровськ), Львів, Одесу, Харків, Київ, Запоріжжя. Замовити бор в нашому каталозі можна гранично швидко, попередньо ознайомившись з його характеристиками, вартістю. Перед замовленням проконсультуйтеся з нашими фахівцями.

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: