Бор алмазный Needle Long,...
    br00000090

    Бор алмазный Needle Long, K859L-010SF-FG, NTI

    В наявності
    212,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI K859L-010SF-FG.


    Бор алмазний стоматологічний K859L-010SF-FG від NTI (Німеччина) з робочою частиною у формі гострого конуса для фінірованія реставраційних матеріалів з цирконієвої кераміки. Завдяки вдосконаленому методу гальванічного покриття, робочий шар витримує максимальні навантаження без втрати алмазних зерен. Для формування абразивного шару використовуються модифіковані алмазні частинки, міцність яких вище, ніж міцність звичайних мінералів на 58%.

    Для того щоб робота з цирконом була безпечною, особлива увага приділяється зернистості абразивного шару - ретельний підбір алмазних частинок дозволяє уникнути локальних напружень, до яких чутлива кераміка.


    Переваги і характеристики бору алмазного стоматологічного K859L-010SF-FG від NTI:

    • робочий шар створений із застосуванням вдосконаленої технології гальванізації, яка гарантує його високу стійкість до максимальних навантажень;
    • для створення абразивного шару використовується лонсдейліт, який набагато міцніше звичайних алмазних зерен;
    • ретельно підібрані по зернистості частки дозволяють отримати однорідне покриття, що гарантує безпечну роботу з керамікою;
    • тривалий термін служби.


    Перш ніж купити бор алмазний стоматологічний K859L-010SF-FG від NTI в Bauer's Medical Store, проконсультуйтеся з нашими менеджерами - ми допоможемо вам зробити оптимальний вибір. Доставка буде організована по будь-кому, вказаною вами адресою, в тому числі до Львова, Запоріжжя, Дніпро (Дніпропетровськ), Київ, Одесу та інші міста України. Замовити бор можна в каталозі сайту, де представлено опис, характеристики, вартість товару.

    6 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Бор алмазный Needle Long, K859L-010SF-FG, NTI
    Бор алмазный Needle Long, K859L-010SF-FG, NTI
    Кількість
    Ціна:
    212,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *