Твердосплавный бор, H34-012-FG, NTI
    br00000640

    Твердосплавный бор, H34-012-FG, NTI

    В наявності
    182 ₴
    Діаметр роб. частини

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Твердосплавний бор, H34-012-FG, NTI, H34-012-FG, NTI

    Твердосплавний бор, розрізувач коронок, H34-012-FG, NTI – стоматологічний інструмент на турбінний наконечник, який застосовується для розрізання коронок із матеріалів будь-якої міцності. Лінійка твердосплавних борів NTI серії H34 – це серія інструментів з неперевершеними характеристиками міцності та швидкості препарування, які однаково ефективно справляються з розрізанням кістки та металів.

    Характеристики твердосплавного бора , H34-012-FG, NTI

    • Тип – твердосплавний, на турбінний наконечник, стандартний хвостовик.
    • Форма – циліндр закруглений.
    • Точне центрування, що дає стабільність інструменту в роботі, спрощує роботу лікаря та робить лікування максимально комфортним для пацієнта. Спеціальна геометрія лез, розроблена для максимально точного, швидкого та ефективного розрізання коронок.
    • Висока ріжуча ефективність.
    • Зносостійкість, довговічність.
    • Діаметр робочої частини – 1,2 мм.

    В інтернет-магазині Bauer's Medical Store (Дніпро) можна купити твердосплавний бор, H34-012-FG та інші стоматологічні інструменти виробництва NTI з доставкою по Україні (Київ, Харків, Львів, Одеса. Запоріжжя). У каталозі на нашому сайті ви можете ознайомитись з асортиментом продукції, дізнатися актуальну ціну твердосплавного бора, H34-012-FG, NTI, познайомитись з характеристиками та вартістю інших товарів.

    Новий товар
    2000000137681

    6 інших товарів в цій категорії: