Полиры для финишной обработки Enhance...
    mdt00001430

    Полиры для финишной обработки Enhance mini Intro Kit, вводный набор: 60 шт. (20 шт.диски, 20 шт.чашечки, 20 шт.конусы)/624385

    В наявності
    4 242,00 ₴


    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Enhance mini Intro Kit, поліри для фінішної обробки, вступний набір: по 20 х міні-чашок, міні-дисків та міні-конусів + Enhance® PoGo® по 3 шт кожного: чашки, диски та конуси.

    Система полірування Enhance® mini – це зменшена версія фінірів Enhance®, яка пропонує ті ж клінічні переваги, що й звичайний Enhance®. Однак менші розміри робочої частини інструментів-полірів забезпечують покращений доступ та універсальність, особливо при обробці невеликих реставраційних поверхонь та тонких елементів композитних реставрацій бічних та передніх зубів.

    Основні характеристики:

    • Забезпечує проміжну та остаточну обробку поверхні реставрації всього одним видом інструменту: просто змінивши тиск на інструмент, можна досягти потрібного результату в контуруванні або фінуванні поверхні.
    • Дозволяє легко та швидко видалити надлишки матеріалу та проводити контурування при обробці невеликих реставраційних поверхонь та тонких елементів той же протокол використання, що для звичайного Enhance®.
    • Підходить тільки для кутового наконечника.
    • Комплектація: по 20 х міні-чашок, міні-дисків та міні-конусів + Enhance® PoGo® по 3 шт кожного: чашки, диски та конуси.

    Переваги:

    • Зменшена версія інструментів з меншими формами для покращеного доступу та більшої універсальності: чашки, диски, конуси.
    • Однокрокова система для фінішної обробки композитних реставрацій завдяки контролю тиску на інструмент.
    • Гладкість поверхні реставрації, економія часу.
    • Відмінні показники клінічної ефективності.

    Доступна ціна Enhance mini Intro Kit, полірів для фінішної обробки, вступного набору, гарна комплектація та ефективність інструменту – основні причини підвищеного інтересу до нього фахівців у всьому світі. Тепер він доступний і в Україні, на нашому сайті, де ви можете купити Enhance mini Intro Kit, поліри для фінішної обробки, вступний набір: по 20 х міні-чашок, міні-дисків та міні-конусів + Enhance® PoGo® по 3 шт кожного: чашки, диски та конуси та інші товари для реставрації з доставкою в будь-яке місто України (Дніпро, Київ, Харків Одесу, Запоріжжя та ін.)

    6 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Полиры для финишной обработки Enhance mini Intro Kit, вводный набор: 60 шт. (20 шт.диски, 20 шт.чашечки, 20 шт.конусы)/624385
    Полиры для финишной обработки Enhance mini Intro Kit, вводный набор: 60 шт. (20 шт.диски, 20 шт.чашечки, 20 шт.конусы)/624385
    Кількість
    Ціна:
    4 242,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *