Ручка для зеркала с ортодонтической...
    lm00000769

    Ручка для зеркала с ортодонтической линейкой LM 25-26, XSI

    В наявності
    487,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Ручка для дзеркала з ортодонтичною лінійкою LM 25-26, XSI

    LM 25-26 - ручка для дзеркала стоматологічного з ортодонтичною лінійкою для вимірювання розмірів вертикального перекриття та щілини по сагіталі. Міліметрова шкала, 25 мм. Різьблення ручок для дзеркал LM відповідає міжнародному стандарту M2.5, тому хвостовик стоматологічного дзеркала повинен мати діаметр 2,5-2,6 мм.

    Вибір ручки інструмента

    Вибір правильної та найбільш ергономічної ручки інструменту може відіграти істотну роль у комфорті та безпеці роботи стоматолога. Не можна не враховувати такі характеристики, як діаметр ручки або якість матеріалу. Коли ви тримаєте інструмент приблизно 2000 годин на рік, дизайн, вага та відчуття від інструменту стають дійсно важливими, оскільки ці характеристики можуть вплинути на ефективність вашої роботи. Інструменти LM доступні з різними типами ручок. Всі ручки винятково ергономічні завдяки еластичному силіконовому покриттю та оптимальній формі. Найважливішим у виборі ідеального інструменту є відчуття фахівця, який працюватиме. Зміна різних типів ручок може зменшити навантаження.

    • LM-ErgoMax (XSI) Класичний ергономічний дизайн, який копіюють конкуренти. Прекрасно підходить для проведення будь-яких стоматологічних процедур, гарантує відмінну тактильну чутливість та чудово лежить у руці. Діаметр 11,5 мм.
    • LM-ErgoSense (ES) Більший діаметр (13,7 мм) та покращений дизайн забезпечують сенсаційну зручність роботи, доведену клінічними тестами. Ручка може бути оснащена унікальним інтелектуальним чіпом RFID та сумісна з системою обліку Dental Tracking System, яка пропонує розширені можливості щодо менеджменту клініки.

    Купити ручку для дзеркала з ортодонтичною лінійкою LM 25-26, XSI в Україні ви можете у нас за прийнятною ціною. Передбачено доставку по всій Україні: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків кур'єром та на відділення "Нової пошти".

    Новий товар
    Товар додано до списку бажань
    Ручка для зеркала с ортодонтической линейкой LM 25-26, XSI
    Ручка для зеркала с ортодонтической линейкой LM 25-26, XSI
    Кількість
    Ціна:
    487,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *