Бор стоматологічний алмазний (кулястий) 001-009M (801)
    br00000177

    Бор стоматологический алмазный (шаровидный) 001-009M (801)

    В наявності
    72 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор стоматологічний алмазний (кулястий) 001-009M (801)

    Бор стоматологічний алмазний (кулястий) 001-009M (801) від MDT (Ізраїль) із середньою зернистістю призначений для препарування, підготовки порожнин для пломбування, видалення старих реставраційних матеріалів. Середня зернистість дозволяє видаляти значні обсяги тканин і повністю контролювати цей процес.

    В якості основи виготовлення бору використовується високоміцна нержавіюча сталь швейцарського виробництва. Абразивний шар наноситься методом гальванічного осадження (гальванопластики), розробленого фахівцями компанії, який гарантує високу стійкість до зносу інструменту. Завдяки використанню натуральних алмазів, бор має здатність самозаточуватися - у верхній частині інструменту утворюються мікросколи, які стають новими ріжучими гранями.

    Характеристики та переваги бору стоматологічного алмазного (кулястого) 001-009M (801) від MDT:

    • максимальний діаметр — 0,9 мм;
    • середня зернистість - 64-126 µm;
    • натуральні алмазні частинки високої чистоти;
    • характеристики абразивного шару гарантують швидке препарування, внаслідок чого знижується навантаження на роторну групу, на зуб, що препарується;
    • збільшений термін служби із збереженням високої ріжучої здатності;
    • здатність самозаточуватися.

    Замовити бор можна в каталозі Bauer's Medical Store. Купити бір стоматологічний алмазний (шаровидний) 001-009M (801) від MDT можна з доставкою, яка буде організована за будь-якою, вказаною вами адресою, в такі міста України як Львів, Харків, Запоріжжя, Київ, Одесу, Дніпро (Дніпропетровськ) та інші .

    Виробник
    MDT

    6 інших товарів в цій категорії: