Флосс-зубочистки для задних зубов...
    oh00000415

    Флосс-зубочистки для задних зубов "Комплексное очищение" DenTek, 75 шт. (2.0032)

    В наявності
    226,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Флосс-зубочистки для задніх зубів "Комплексне очищення" DenTek, 75 шт.

    Найчастіше нам здається, що зубної пасти та щітки достатньо для того, щоб очистити всю ротову порожнину. Таке рішення призводить до псування задніх зубів, які, у свою чергу, виконують важливу жувальну функцію.

    Флосс-зубочистки для задніх зубів "Комплексне очищення" DenTek зроблені таким чином, що легко дістають до задніх зубів, здійснюючи їх ефективне очищення від нальоту, та знижуючи ризик виникнення карієсу та пародонтичних захворювань. Клінічні дослідження показали, що ефективність цих зубочисток не поступається стоматологічною ниткою.

    Зубочистки "Комплексне очищення" забезпечать вам якісний догляд за задніми зубами протягом декількох місяців. Ви легко можете використовувати їх разом із звичайною зубною щіткою та пастою. Таким чином, професійна гігієна буде доступною навіть удома, а гігієна порожнини в цілому буде в десятки разів ефективніша.

    Купити Флосс-зубочистки для задніх зубів "Комплексне очищення" від американського бренду DenTek ми рекомендуємо в інтернет-магазині Bauer's Medical Store. Прийнятна цінова політика, професіоналізм наших фахівців, відповідальний підхід до роботи роблять нас найкращими у своїй галузі.

    Ми працюємо по всій території України, тому ви легко зможете забрати своє замовлення у Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі чи будь-якому іншому місті.

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

    Товар додано до списку бажань
    Флосс-зубочистки для задних зубов "Комплексное очищение" DenTek, 75 шт. (2.0032)
    Флосс-зубочистки для задних зубов "Комплексное очищение" DenTek, 75 шт. (2.0032)
    Кількість
    Ціна:
    226,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *