Бор алмазный K801-021M-HP, NTI
    br00000076

    Бор алмазный K801-021M-HP, NTI

    В наявності
    262,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI (HP) K801-021M-HP.


    Бор алмазний стоматологічний K801-021M-HP від ​​NTI (Німеччина) з кулястої робочою частиною зі стандартною абразивністю. Призначений для роботи з коронками з цирконієвої кераміки. Відноситься до лінійки Z-Cut, вироби якої мають гальванічну зв'язку, яка в кілька разів міцніше, ніж в звичайних алмазних борах. Робочий шар формується з модифікованих природних алмазів, міцність яких на 58% вище, ніж у звичайних природних мінералів.

    Цирконієва кераміка має свої особливості. Це надміцний матеріал, який, тим не менш, чутливий до локальних напруженням, здатним зруйнувати його. Для того щоб уникнути цього, виробник приділяє пильну увагу зернистості робочого шару інструменту, рівномірному розподілу часток по його поверхні.


    Переваги і характеристики бору алмазного стоматологічного K801-021M-HP від ​​NTI:

    • інноваційний метод гальванічного осадження, завдяки якому абразивні частки не вибиваються з робочого шару навіть при найвищих навантаженнях;
    • абразивні частинки з лонсдейліта;
    • форма робочої частини, що дозволяє виконувати нестандартну обробку;
    • ретельний підбір частинок по зернистості, що виключає пошкодження кераміки;
    • тривалий термін служби.


    Купити бор алмазний стоматологічний K801-021M-HP від ​​NTI в Bauer's Medical Store - значить віддати перевагу високоякісному сервісу та суттєво скоротити час очікування вашого замовлення. Ми організуємо доставку товару в будь-яке місто України, включаючи Запоріжжя, Дніпро (Дніпропетровськ), Одесу, Львів, Харків, Київ та інші міста. Обов'язково ознайомтеся з характеристиками, вартістю, проконсультуйтеся з нашими фахівцями, перш ніж замовити бор.

    6 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Бор алмазный K801-021M-HP, NTI
    Бор алмазный K801-021M-HP, NTI
    Кількість
    Ціна:
    262,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *