Бор алмазный Round End C,...
    br00000051

    Бор алмазный Round End C, K881-012M-FG, NTI

    В наявності
    203 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI (FG, RA) K881-012M-FG.


    Бор алмазний стоматологічний K881-012M-FG від NTI (FG, RA) з циліндричною робочою частиною зі стандартною абразивністю. Призначений для роботи з цирконієвої керамікою. Висока продуктивність і стійкість до зношування забезпечується за рахунок застосування модифікованих алмазних зерен, які на 58% міцніше звичайних натуральних мінералів і спеціальною технологією гальванізації. У всіх борах лінійки Z-Cut абразивні частинки зафіксовані на поверхні настільки міцно, що їх втрата при роботі виключена. Високі показники продуктивності і стійкості до зношування характерні навіть для інструменту з невеликим діаметром.


    Переваги і характеристики бору алмазного стоматологічного K881-012M-FG:

    • висока продуктивність при роботі зі надтвердої цирконієвої керамікою за рахунок застосування аллотропной модифікації алмазів, яка міцніше натуральних мінералів на 58%;
    • інноваційна технологія нанесення гальванічного зв'язки, завдяки якій алмазні частинки не вибиваються з робочого шару;
    • універсальні характеристики, які дозволяють при необхідності використовувати бор для препарування при ендодонтичного лікування;
    • оптимальний підбір зернистості, що дуже важливо при роботі з цирконієвою керамікою, яка чутлива до локального напруження.


    Купити бор алмазний стоматологічний K881-012M-FG від NTI (FG, RA) можна в Bauer's Medical Store з доставкою замовлення в будь-який регіон України, в тому числі в такі міста як Харків, Київ, Львів, Дніпро (Дніпропетровськ), Запоріжжя. Використовуйте каталог сайту, щоб замовити будь-який товар - тут представлена ​​детальна технічна інформація, зазначена його вартість.

    6 інших товарів в цій категорії: