Бор алмазный Round Long,...
    br00000440

    Бор алмазный Round Long, 801L-029M-FG, NTI

    В наявності
    109 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    Бор алмазний стоматологічний NTI (FG, RA) 801L-023M-FG.


    Бор алмазний стоматологічний 801L-023M-FG від NTI (FG, RA) круглої форми для тонкої обробки. Оснащений хвостовиком із відшліфованої високовуглецевої сталі, що залишається збалансованим протягом усього терміну служби, що гарантує високоцентричну роботу інструменту. Абразивний шар складається з натуральних алмазних зерен із металевим сполучним, яке наноситься за допомогою гальванічного методу. Технологія осадження металу, що використовується, гарантує занурення зерен на 50-55%, у порівнянні з 20-60% у інструменту інших виробників. Це дозволяє зберегти геометричну форму та параметри бору протягом усього терміну його служби.

    Матеріалом для виготовлення хвостовика є високовуглецева нержавіюча сталь, еластичність якої дозволяє зменшити вібрації інструменту, а стійкість до деформацій — не допустити його розбалансування. Краї хвостовика закруглені, що унеможливлює пошкодження фіксуючого механізму наконечника при установці та видаленні бору.


    Основні переваги бору алмазного стоматологічного 801L-023M-FG:

    • робоча частина виготовлена ​​з натуральних алмазних частинок, пов'язаних металом, обложеним гальванічним методом;
    • технологія NTI Unimatrix забезпечує таке цементування зерен, яке гарантує збереження форми голівки протягом усього терміну служби бору;
    • висока ріжуча здатність, яка зберігається завдяки застосуванню алмазних зерен;
    • просте очищення та стерилізації (завдяки високій щільності абразивного шару);
    • довговічність.


    Купити бор алмазний стоматологічний 801L-023M-FG від NTI (FG, RA) до Bauer's Medical Store можна з доставкою у Львів, Запоріжжя, Харків , Дніпро (Дніпропетровськ), Одесу, Київ та інші міста України. Скористайтеся можливостями каталогу нашого сайту, щоб замовити бор – тут представлений детальний опис, можна дізнатися скільки коштує товар. Скористайтеся послугами наших консультантів, щоб наша співпраця була максимально ефективною.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії: