Набір для догляду за порожниною рота GUM Junior
    pack00000014

    Набор для ухода за полостью рта GUM Junior

    Розпродано
    0,00 ₴

    * Ціна товару на сайті дійсна тільки при покупці в інтернет-магазині, ціни роздрібної мережі можуть відрізнятися.

     

    З появою першого зуба у кожної мами стає питання — як турбуватися про здоров’я ротової порожнини у дитини. GUM створив повний комплекс засобів для догляду за дитячими зубами — від перших місяців життя і до підліткового віку.

    Лінійка GUM Kids розроблена для забезпечення посиленої профілактики виникнення карієсу та захисту від кислотної ерозії у дітей. Унікальна формула з 500 ppm фтору та ізомальтом забезпечує двократну ремінералізацію зубної емалі.

    В період зміни молочних зубів варто особливу увагу приділяти гігієні ротової порожнини, адже саме в цей період формується емаль перших корінних зубів. Засоби з лінійки GUM Junior мають в своєму складі ізомальт, який підвищує салівацію, нормалізує кислотність і збільшує мінералізацію поверхневої частини зуба, що сприяє відновленню зубної емалі.

    Склад набору:

    1. Зубна паста GUM Junior.
    2. Ополіскувач для порожнини рота GUM Junior.
    3. зубна щітка GUM Light-Up.

    Крім того, щоб привернути увагу дитини та зацікавити її, всі засоби мають приємний смак. А зубні щітки із яскравим дизайном обов’язково сподобаються як дітям, так і дорослим. Дитяча зубна паста та ополіскувач GUM не містять в своєму складі SLS, парабенів, лімонену та спирту і є повністю безпечними.

    Новий товар

    6 інших товарів в цій категорії:

    Товар додано до списку бажань
    Набор для ухода за полостью рта GUM Junior
    Набор для ухода за полостью рта GUM Junior
    Ціна:
    0,00 ₴
    Всього:
    Про покупця
    *