Зубная паста BlanX Med интенсивное...
    oh00000531

    Зубная паста BlanX Med интенсивное удаление пятен, 75 мл

    Під замовлення
    248 ₴
    DEBUG111 |

     

    Зубна паста BlanX Med інтенсивне видалення плям, 75 мл.

    Унікальна зубна паста BlanX Med інтенсивне видалення плям, 75 мл (бренд Blanx, Італія), що надає відбілюючий ефект, чудово справляється з усуненням пігментних плям і зубного нальоту, що з'явився у зв'язку з регулярним вживанням чаю, кави, нікотину, червоного вина, солодких напоїв (коли).

    Особливості:

    • Ексклюзивна формула включає комплекс із натуральних компонентів: бамбуковий мікропорошок, екстракт арктичного моху, папаїн – натуральний фермент, що очищає м'які гранули. Завдяки цьому зуби ретельно і м'яко очищаються. Папаїн повністю розщеплює білкову частину пігменту і уповільнює його подальше формування.
    • Низька абразивність засобу та посилене очищення. Активні інноваційні речовини мають антибактеріальну дію, що є гарною профілактикою виникнення карієсу, формування зубного нальоту та каменю, появи пігментації.
    • Паста має інтенсивний приємний аромат, що зберігає свіжість дихання надовго.

    Застосування:

    • рекомендується використовувати щодня;
    • призначена для дорослих.

    Купити Зубну пасту Blanx Med інтенсивне видалення плям, 75 мл в Bauer's Medical Store можна з доставкою. Поштове пересилання здійснюється у всі міста, у тому числі Харків, Запоріжжя, Одесу, Львів, Київ. У Дніпрі (Дніпропетровську) забрати замовлення можна особисто.

    В Україні замовити оригінальний товар можна онлайн у нашому інтернет-магазині. Всі замовлення обробляються за короткий час. Якість товару гарантована.

    6 інших товарів в цій категорії:

    Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: